T Turan Ertürk Üye Kayıt 23 Haziran 2013 Mesaj 5 Tepki 1 Şehir Milas Bisiklet Salcano 8 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar xlc marka yeni gözlük aldım bu gözlüğün camını nasıl değiştiricem küçük bir tane kılavuz kağıdı vermişler hiçbirşey anlamadım siz anlatırsanız sevinirim (link) (link) (link)
Arkadaşlar xlc marka yeni gözlük aldım bu gözlüğün camını nasıl değiştiricem küçük bir tane kılavuz kağıdı vermişler hiçbirşey anlamadım siz anlatırsanız sevinirim (link) (link) (link)
T Turan Ertürk Üye Kayıt 23 Haziran 2013 Mesaj 5 Tepki 1 Şehir Milas Bisiklet Salcano 9 Haziran 2014 #2 bilen yok mu ya !
chnkrmz kırdılar beni layer layer. Kayıt 17 Şubat 2014 Mesaj 5.656 Tepki 4.839 Yaş 37 Şehir 54karya İsim Cihan KIRMIZI Başlangıç 1995—96 Bisiklet Cannondale Bisiklet türü Cyclocross 9 Haziran 2014 #3 sağ tarafın en sağından ileri ittircen sol kenarından da aşşağı çektircen. yani resimden öyle anladım ben
sağ tarafın en sağından ileri ittircen sol kenarından da aşşağı çektircen. yani resimden öyle anladım ben
mustafa burak Aktif Üye Kayıt 27 Nisan 2013 Mesaj 124 Tepki 29 Şehir türkiye Bisiklet Sedona 9 Haziran 2014 #4 çerçevenin üst kısımlarını esnetirken lensi aşağı doğru çekmen lazım anladığım kadarıyla. kırmamaya özen göstererek yavaş yavaş denemek lazım.
çerçevenin üst kısımlarını esnetirken lensi aşağı doğru çekmen lazım anladığım kadarıyla. kırmamaya özen göstererek yavaş yavaş denemek lazım.
Tyler Daimi Üye Kayıt 6 Eylül 2013 Mesaj 279 Tepki 244 Şehir Istanbul İsim Eray I Bisiklet Merida 9 Haziran 2014 #5 faydalı olur (link)