Scudo Sports

Bisiklet garajı - kamil koç

Scudo
İşte bu! Çok güzel bir uygulama :cool:

• Beğen
Tepkiler: Gökay GÜl
Tamam, ben bundan sonra bisikletim olsun olmasın her yere Kamil Koç'la giderim...

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Bundan sonra tercih sırasında ilk sıralarda yer alır benim için. Sonuçta bisiklete ve bisikletliye olan desteği/saygısı ortada..

Süpermiş ya.Bisikletleri de sağlam alabilirsek tabii verdikten sonra daha da süper olur

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
Sağlam alırız, neden almayalım? Bagajın bir bölümünü iki bisiklete ayırıyorlarmış.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Bunu bilmiyordum.Bu güzel olmuş işte ^_^

Şimdi abi böyle dedinde bı hepsinde geçerli mi ? Gidince kılıbık bi adam çıkıp demesin " bisiklet yasak diye :D

Tüm seferler için geçerliymiş, bilet alırken bisikletim var diye bildirilmeliymiş.

Güzel uygulama.
Şehir dışı turlar neredeyse günü birlik artık.
Gerçi ben henüz daha şehir içinde ble gidemiyorum. :)

Kâmil Koç firmasının bu hizmeti uzunca bir süredir var. Fakat bilet alırken mutlaka belirtmeniz gerekiyor. Gerekirse biletin üzerine de not yazılmasını isteyin. Aksi halde almayabilirler.

Taşıma esnasında da kadro ve maşayı korumanız için yapı marketlerde ısı yalıtımında kullanılan boru şeklinde straforlar mevcut. 1 metrelik olarak satılıyor ve tanesi 1-2 lira. 1 tanesi maşaya yeter. 1 tanesiyle de kadro bacaklarını korursunuz. 2 tanesiyle de kadro üst ve alt borusunu sararsınız. Ki bu straforlar da tek kullanımlık değil. Katlayıp valize koyabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Güvenç Terzierol
Sırt çantanı hazırla, bisikletini kap gel hesabı, süper olmuş, hemen üye oluyorum Kamil Koça

Bisikletimi iki kez Kamil Koç'la götürdüm.Bileti alırken söylemiştim,not aldılar mı bilmiyorum,sanmam.İkiden fazla bisikletli olursa problem çıkabilir,önlemi önceden almakta fayda var.Ön tekerleği söktüm,kendim yerleştirdim,herhangi bir ücret vermedim.Olası bir söylenmeye veya itiraza karşı (link) sayfasının çıktısını da almıştım yanıma.

İyi de ; Kamil Koç'un bu uygulaması bayağı uzun bir süredir hali hazırda var zaten. Buna rağmen hala sıkıntı yaratan şöförler vardı hatta. Ama artık yavaş yavaş alıştılar. İnşallah bu olay gelişir de Tüm firmalar böyle imkan yaratırlar bizlere.

Diğer yolcuların bagajlarıyla aynı yere konuluyor herhalde. Yani bisiklete özel bir alan yok. (link)

O zaman sıkıntı çıkar. Sadece bisikletin konulacağı bir bölme olsaydı daha güzel olurdu.

Belediye otobüsleri içinde çeşke ayrı bagaj olsa veya bizim tutunabileceğimiz bir yer :D

@Orhan A

Aynen öyle saygıdeğer abim. Öğrenmenin yaşı yok !
Saygılarımla :)

Geri