ATALAY16
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.876
- İsim
- Fatih Mehmet ATALAY
- Bisiklet
- Sedona
basarım suyu reis kızdırma bakBazı eskilerin de kendilerini askeriyede zannedip yeni gelenlere devrecilik yapmaları
basarım suyu reis kızdırma bakBazı eskilerin de kendilerini askeriyede zannedip yeni gelenlere devrecilik yapmaları
Teknige hadi tamam da ama sürücü olmadan bir bisiklet nasil gider onu anlamadim. Birde eletrikli fixed vites nedir ve nasi oluyor, bu tarz bisiklet yenimi cikti, bize bir örnek göstere bilirmisiniz?Bisikleti götüren şey aslında ne teknik, ne de sürücüdür bence. Tabiki bisiklet gider, ama elektrikli bi fixed vites kendi başına bile gider hatta 50 kph yapar teoride.
O zaman bisikleti bisiklet yapan zaten kadro + ekipmandır. Ona göre düşünürseniz, ne kadar donanımlı bir bisikletsiniz var ise o kadar gider ve tamiri ile ilgilenirsiniz.
250W Bosch sistemlerden sonra zaten olay çok büyüdü... her kişi artık full pedal kendi gününe baglı sürmüyor bu aletleri. Olay kaset, süspansiyon, ne derseniz orada işte.
Teknige hadi tamam da ama sürücü olmadan bir bisiklet nasil gider onu anlamadim. Birde eletrikli fixed vites nedir ve nasi oluyor, bu tarz bisiklet yenimi cikti, bize bir örnek göstere bilirmisiniz?
Bisikletin üzerinde kondisyonu saglam olmayan biri olursa ne olacak, kondisyon yoksa bisikletiniz isterse en üst donanim ve kadro degil isterse daha ica edilmemis parayla alina bilecek bir donanim ve kadroolsun o bisiklet yine gitmez.
İlk çalıştığım iş yerinde bi arkadaşım vardı, pek fit bi vücudu yoktu ama sürekli bisiklet tepesinde takılan bi arkadaşımızdı. Bi gün, tam hatırlamıyorum tutar olarak ama o zaman aldığım maaşın yarısına falan denk gelen bi meblağ olduğu kalmış aklımda, bi jant seti aldığını anlatmıştı, çok heyecanlıydı, performasına ciddi bi katkı sağlayacağından emindi falan. Aradan bi kaç gün geçti, aklıma geldi sordum n'aptı diye, sonuç nasıl oldu ben de merak etmiştim. Yüzünde acı bi tebessüm, "üççüz beşşüz gram çok takılmamak lazımmış, onun yerine boğazı tutmanın daha ekonomik olacağına karar verdim" dediydiTeknige hadi tamam da ama sürücü olmadan bir bisiklet nasil gider onu anlamadim. Birde eletrikli fixed vites nedir ve nasi oluyor, bu tarz bisiklet yenimi cikti, bize bir örnek göstere bilirmisiniz?
Bisikletin üzerinde kondisyonu saglam olmayan biri olursa ne olacak, kondisyon yoksa bisikletiniz isterse en üst donanim ve kadro degil isterse daha ica edilmemis parayla alina bilecek bir donanim ve kadroolsun o bisiklet yine gitmez.
Üstüne de türk kahvesiyle browni kek çakmaz mısın? Kahve şekersiz olcak ama.Ne zaman bisikletimle ilgili bi hoşnutsuzluk yaşayıp değiştireyim diye düşünsem o arkadaş gelir aklıma, hemen gidip 1 somun buğday ekmeğinin içine light badem ezmesi sürer, Polonez'in fit füme etlerini doldurur yerim, kilo vermek için.
Sana gizli bir bilgi vereceğim kardeş. Pedaldan kuvvet almadan, sadece elektrikle gidebilen vasıtalara motorsiklet deniyor, bisiklet değil.Bisikleti götüren şey aslında ne teknik, ne de sürücüdür bence. Tabiki bisiklet gider, ama elektrikli bi fixed vites kendi başına bile gider hatta 50 kph yapar teoride.
4 yaşında 1,50 boyunda falandın o zaman? Şimdi boyun kaç 3 metre mi?Olay sürücü degil, bisiklettir. Ben 4 yaşımda 26'lik Castello dikiyordum, aynı kafa.
İç çamaşırı, dibine kadar girmek, sen çok yanlış gelmişsin kardeş.İç çamaşırı degil bu sezon açıyor dibine kadar girersiniz.
Üstüne de türk kahvesiyle browni kek çakmaz mısın? Kahve şekersiz olcak ama.
Sana gizli bir bilgi vereceğim kardeş. Pedaldan kuvvet almadan, sadece elektrikle gidebilen vasıtalara motorsiklet deniyor, bisiklet değil.
4 yaşında 1,50 boyunda falandın o zaman? Şimdi boyun kaç 3 metre mi?
İç çamaşırı, dibine kadar girmek, sen çok yanlış gelmişsin kardeş.
vallahi yazdığından bir şey anlamadım.Nasıl bir Türkçe bu bilemedim şimdi 😁Bu zaten kumanda ile kontrol ediliyor. Buna gerek yok zihin gücümüzü çalıştıralım.
Elimizde 12 kg karbon bi kadro var bayagı iyi Alman misal, üzerine elektrikli motor takalım tam orta hub...
Sür elinde bi tur destegi vererek 500W dümdüz gider zemin uçak pisti gibi yerde denge var ise biraz.
Bende başka bir şey demedim ki.İlk çalıştığım iş yerinde bi arkadaşım vardı, pek fit bi vücudu yoktu ama sürekli bisiklet tepesinde takılan bi arkadaşımızdı. Bi gün, tam hatırlamıyorum tutar olarak ama o zaman aldığım maaşın yarısına falan denk gelen bi meblağ olduğu kalmış aklımda, bi jant seti aldığını anlatmıştı, çok heyecanlıydı, performasına ciddi bi katkı sağlayacağından emindi falan. Aradan bi kaç gün geçti, aklıma geldi sordum n'aptı diye, sonuç nasıl oldu ben de merak etmiştim. Yüzünde acı bi tebessüm, "üççüz beşşüz gram çok takılmamak lazımmış, onun yerine boğazı tutmanın daha ekonomik olacağına karar verdim" dediydiNe zaman bisikletimle ilgili bi hoşnutsuzluk yaşayıp değiştireyim diye düşünsem o arkadaş gelir aklıma, hemen gidip 1 somun buğday ekmeğinin içine light badem ezmesi sürer, Polonez'in fit füme etlerini doldurur yerim, kilo vermek için.
Siz önce benim sorduğum sorulara cevap verin. Sonra anlaya bileceğiniz detaylar gireriz.Bisikleti aldıgınızda iyi bi şey almak gerek eger bu mesajda attıgınız top bu ise.
İç çamaşırı degil bu sezon açıyor dibine kadar girersiniz.
Olmadı ötekis seneye kalır. Her 100 gramın hesabı yapılmalı.
Abi ben de dedin demedim zaten?Bende başka bir şey demedim ki.
İşte bunlar hep yapay zeka 😀@alpturgay merhaba, çok fantastik mesajlar yazıyorsunuz. Dünya üzerinde Caddebostan ve Giresun ilk defa aynı cümlede kullanılmış olabilir mesela. 4.000 quid nası bi para birimi hiç bilmiyorum, ilk defa duydum. Uçak pistinde bisiklet sürmeyi hayal ettim mesela siz diyince, zihin gücümü çalıştırdım falan. Bi an şu yapay zekaya "İstanbul'u uzaylılar istila etmiş ama insanoğluyla birlikte el ele verip teknoloji geliştiriyormuş gibi çiz" falan diyorlar da ortaya böyle fantastik resimler çıkıyor ya, öyle bir platforma dönüştü bisikletforum sanki..
İşte bunlar hep yapay zeka 😀
Evet kendinizi madara edecek yorumlar yazmamissiniz.Bisiklet kadar agı geniş bir mekanda kendimi madara edecek yorumlar yapmam.
Ama harbi söylemem gerekirse, İngiltere olsa burası banka hesabım dolu olsa Raleigh misallerinden bi tane full karbon XTR + deore + 500W destekli boyası olmayan, sadece karbonfiber gibi görünen bi alet çekerim altıma fiyatlar 4000 quid, tüm sistem gizli süspansiyona kadar bisiklet degil iron man'den warmachine.
Ha gerek var mı buna Giresun olsun Caddebostan sahili olsun kesinlikle yok. $1400'lük bi Merida yarar bu mekanları.