Scudo Sports

Bisiklet Forum uygulaması

Kürşatt

Daimi Üye
Tepki
154
İsim
Kürşat
Bisiklet
Cube

Buradan yöneticilere duyurumuz; kullanması kolay bildirimler de ve mesajlar da sesli uyarı veren güzel tasarımlı doğada molalarda da konu açıp fotoğraf paylaşabileceğimiz ios ve android uygulaması olsa ne güzel olurdu :)

• Beğen
Tepkiler: stalker
Scudo
tapatalk'tan ulaşabiliyor bence yeterlidir. ama tek olsa fenada olmazdı hani.

Ben de safari den giriyorum uygulama olsa bence daha iyi olurdu :)

@Anonim
2. Parti programlara gereksinim olmadan forumu kullanmak çok güzel olur. Destek veriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Googleplayde programlama bilen arkadaş varsa yapabilir belki?

• Beğen
daha önce farklı forumlarda denedik kimse tapatalkı kullanmayayım appi kullanayım demedi hatta aplikasyon tapatalktan daha kaliteliydi forumrunnerdan bile vazgeçmemişti kimse

bende tapatalk kullaniyorum ama tapatalk cok internet harciyor o konuda sikintiliyim.

Safariden masaüstüne ekledim direk erişiliyor ama konuya tıklayınca safariye atıyor.

3 aya bende birseyler ogrenicem ama 3 ay beklemek gereksiz bilen biri cıkacaktır elbet :)

Tapatalk ta önceden bildirim falan gelmiyordu. Şimdi konu, mesaj, beğeni bildirimi geliyor. Şahsi görüşüm Tapatalk şu an yeterli

Uygulamaya ufak reklamlar koyarak bisiklet derneklerine bağış da yapılır

Tapatalk yeterli bence ama bazen hata verdiğide oluyor, forumun yeni sistemine yük olmayacak ise hoş olabilir. Ancak bu tarz bir geliştirme için maddi destek gerekli bence.

• Beğen
Maddi desteksiz yapılabilir yeterki bu işi bilen biri olsun. Google play'de o kadarçok saçma uygulama varki.. Zor değildir bence

Arkadaşlar maddi destek oluruz herkez küçükte olsa bağış yapabilir ama bunun için izin gerekirmi sonra adamların başını yakmayalım

Tapatalk'ın ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım bir kaç farklı forum hesabını bağlayıp ortak olarak kullanılan bir uygulama. Ne kadar verimli çalıştığı konusunda da bi fikrim yok ancak ben de ayrı bir uygulama olması için oy kullandım.

Gerekçem şu; Sony akıllı telefon kullanıcıları bilir, Timescape diye bir uygulama var. O da facebook, twitter gibi hesapları bağlayabildiğiniz ve bir yerden kontrol edebildiğiniz bir uygulama. 3 yıldır ara ara deniyorum kullanmayı belki daha kolay bi kontrol sağlarım diye ama bi türlü beceremedim. İlla bi yanı eksik hissettiriyor. Tabi bunda bu hesapların her birinin ayrı ayrı gayet iyi uygulamalarının olması da etkili. Tapatalk olayına da sırf bu yüzden girmeye çekiniyorum, bazı konularda ciddi önyargılarım var doğrudur.

Şimdi 2 nokta var sıkıntılı. Birincisi, artık her şeye mobil olarak ulaşmak zorundayız. Kimse kucağına 5 kilo bilgisayar alıp da 15 inç ekran karşısında iş yapmak istemiyor. Haliyle mobil uygulaması olmayan platformların geleceği yok bence artık. Ancak bir diğer sıkıntı artık dünyada o kadar çok insan mobil uygulama peşinde ki, çeşitlilik inanılmaz boyutlarda. Haliyle herkesin telefonunda 10 tane 15 tane uygulama var. Bu her geçen gün artmaya da devam ediyor, bi yerden sonra çekilmez bir hal alacak ve insanlar sadeleştirilmiş uygulamaların peşine düşecek bu sefer. Tıpkı tapatalk, timescape, ortak e-posta uygulamaları gibi.

Gördüğüm kadarıyla forumun mobil versiyonu şu an gayet verimli çalışıyor. Masaüstü versiyon ona keza. Kısa vadede bir mobil uygulama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ancak Türkiye'nin en büyük forumlarından birinin de sonsuza kadar kendi mobil uygulaması olmadan hayatta kalabileceğinden şüpheliyim maalesef.

eğer istek olursa android uygulamasını yazabilirim :) Yöneticilere sesleniyorum.
Mesela eksik bir özellik ve benim de çok ihtiyacım olan :
- İstenilen kelimeye göre ikinci el ilan geldiğinde otomatik haber vermesi

• Beğen
@U BoRa
Kardeşim çok güzel yorumlamışın teşkkürler. Eğerki profosyönel uygulama yazılımı için sorun para ise binlerce üyesi olan bir forumda cüzzi bir ücret karşılığı download etsek bile masrafını karşılayacağını düşünüyorum bence uygulamayı ücret karşılığında indirmeyi kimse yadırgamaz zira ne saçma uygulamalara para ödüyoruz ki sevdiğimiz istediğimiz uygulama için niye ücret ödemeyelim??

Masaüstü, Mobil, Tablet ve Opera mini için işimiz bitti ve sitemiz çok güzel oturdu rayına. Uygulama için şu an tapatalk var ve o da yetiyor kullananlara. Benim gibi tapatalk sevmeyenler de siteyi mobilden tarayıcı ile kullanıyor. Ben zorlanmıyorum çünkü mobil sürümü çok güzel ve anlaşılır ve keyif verici icra ettik. Uygulama için biraz daha zamana ihtiyacımız var ki, bunu da zaten söylemiştik önceden.

Geri