Bu indirime shimano parçalarda dahilmi?
Birde bişey daha soracagım ben sizden lx-xt arası set toplayacagım (sadece aynakol ve orta göbek deore olacak) Set alanlara spd pedal veriyosunuzya ben böyle melez bi set toplayınca da spd pedal alabilecekmiyim?
Merhaba. Benim de almam gereken bazi parçalar var. Ama yasim geregi kredi kartim yok, babamin ya da annemin kartlari var fakat ben aldiklarimi gizli aliyorum harçliklari biriktirip Bu taksit olayi sadece kredi kartinda var degil mi? Ya da baska bir alternatifi var midir? Tesekkürler...
Ancak annenizin veya babanızın kredi kartı onayı ile alışveriş yapabilirsiniz. Bunun dışında bir uygulamamız yok Ayrıca ailenize mutlaka yaptığınız alışverişleri söylemelisiniz. Göreceksiniz ki gizli yapmanın hiç bir kazancı olmamıştır. Aksine götürüsü olmuştur
Bu % 10 indirim benim çok işime yaradı Deltabisiklete ve özellikle Ulaş abiye teşekkür ediyorum tekrardan.Özellikle euro uçtuktan sonra bu indirim bir nebze olsun rahatlamama neden olmuşu... Ayrıca elinde istedigim bazı aprçalar olmadıgı için ondan daha üstün parçaları fark almaksızın verdigikleri için tekrar tekrar teşekkürü bir borç daha bilirim ))
Bu kampanya Bisiklet Forum üyesi olduğunuz sürece devam edecek. Yani Bir Ömür Sürecek
yararlanmak için Delta Bisiklet'e gelip üye adınızı demeniz yeterlidir. Zaten biz gerekeni yapıyoruz. Hatta %15 minimum bir indirim oluyor. İnanın elimizden gelen her türlü indirimi yapıyoruz
diyelim ben bu yazınınızı foruma üye olmadan gördüm ve istanbul şubesine geldim alışveriş yaptım peşin ödeme yaptım (link) üyesiyim dedim (%10 indirim yaptınız) nerden anlayacanız doğruyu söyleyip söylemediğimi