Scudo Sports

Bisiklet Forum Kapatılıyor :(

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Konu Başlığını ilk okuduğumda şunu düşündüm:
Forum bakıma alınıyordur ve kısa bir süre için kapalı kalacaktır diye. Ancak konu başlığına tıklayıp, yorumları okuduğumda arkadaşların 1 Nisan yorumlarını gördüm. :) Bu da bir düşme değil dimi ama ¿ :)

@sezer16

hahaah süper benimde aklımdan bu geçiyordu formalar :D

@sezer16

hahaah süper benimde aklımdan bu geçiyordu formalar :D

Forum bakıma alınıyordur ve kısa bir süre için kapalı kalacaktır diye. Ancak konu başlığına tıklayıp, yorumları okuduğumda arkadaşların 1 Nisan yorumlarını gördüm. :) Bu da bir düşme değil dimi ama ¿ :)

@sezer16

Ahahahah benimde aklımdan bu geçiyordu formalar :D

@sezer16

Ahahahah başlığı okuyunca benimde aklımdan bu geçti Formalar :D

off off bu neydi böyle ulaş abi herhalde müşteri yok dükkanda boşluktan böyle şeyler yapıyon :)))

@ulas

mustafa bey forma türk yapımı olacağından türk erkeği standartlarına göre yapılacakmış. göbek kısmı daha bol :)
bu arada bende tırstım kapanacak diye formamı isterim :)
@mustafa tabanlı

mustafa bey forma türk yapımı olacağından türk erkeği standartlarına göre yapılacakmış. göbek kısmı daha bol :)
bu arada bende tırstım kapanacak diye formamı isterim :)
@mustafa tabanlı

• Beğen
Tepkiler: mustafa tabanlı
@ulas

İkilemek az bile benimki bildiğiniz hat-trick yapmış :) :)

Şaka olduğunu gerçekten tahmin etmiştim. :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri