Scudo Sports

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Haydi hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman :) Revize ve basım aşamalarının bitmesini bekliyoruz Ulaş Bey. Üretici firma ile görüşüp fiyatı daha uygun yapmalarını isterseniz seviniriz. Satış fazla olacağı için fiyatta indirim yapacaklardır.

Scudo
Bir formaya 25 Lira uygun değil mi Ömer Bey? Bundan daha uygunu bedava demektir zaten.

Formayı Delta Bisiklet mağazalarında deneyerek alma imkanımız olacak mı? Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Teşekkürler.

Fiyat konusunda bir takıntım yok gayet makul fiyatı. Fakat renk konusunda ciddi sıkıntı var. Yani bütün ekipmanlarımı özellikle ona göre seçiyorum, bunu yapan bir çok arkadaş daha vardır. Farklı renkleri olmalı tasarımın. kırmızı, sarı, yeşil, siyah gibi alternatifleri olmalı ki herkes gerçekten beğenerek ve severek alıp giysin formaları.

@ulas

öncelikle bisiklet forum forması için öncü olan Taylantugay, bu güzel işe destek veren başta Ulaş bey, diğer tasarımcı arkadaşlar Eser Sevinç, Hüseyin Külcüoğlu, Oktay Erkan, Hüseyin Gündoğdu, Yusuf Yılmazvural, oy veren oy vermeyen, beğenen, eleştiren bi şekilde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim, oylamaya sonradan katılmama rağmen bana oylama için gerekli desteği veren başta Ali Sezgin, Mustafa Tabanlı, Onur Kuzik, Halil Eroğlu, Aytuğ Şenoğlu ve mesajlarıyla destek veren bütün arkadaşlarıma bana şans verdiği için tüm forum halkına çok teşekkür ederim. ankette gerideyken hala iş yüklemem için beni destekleyen eşime teşekkür ederim. elimden geleni yapmaya çalıştım, forum olarak güzel bi adım attığımızdan eminim, bu işi hep birlikte yaptığımızı düşünüyorum herkesin katkısı oldu, eminim ki yakında pırıl pırıl parlayacağız, herkese bol bol selamlar

ulaş bey ve delta bisiklet, hediyeniz çok güzel, daha güzel işler için her türlü katkıya hazırım.

Öncelikle yönetime ve Delta Bisiklete katkılarından dolayı teşekkür ve daha sonra da İhsan Beyi tebrik ediyorum. Gerçekten haketti ve bence de güzel bir tasarım ortaya çıkardı. Eser Beyi ve diğer katılımcıları da tebrik ediyorum katılımlarından dolayı. Son olarak bu ankete desteklerinden dolayı da tüm üyelere teşekkür ediyorum. Uzun yıllar giymek dileğiyle.

@Bekir T.

Bekir Bey evet fiyat uygun ancak satılan forma sayısı oldukça fazla olabileceği için firma indirim yapabilir. Neden 20 tl ye de sahip olmayalım ki. Şunu söyleyeyim firma indirim yapıyor zaten. Tanıdığım bir gurup bu siteden toplu forma siparişi vermek istemişti ve fiyatı 40 tl ye kadar çekmişlerdi 30 tane forma için. Ayrıca tamam formaya yarı parasını ödeyeceğiz ama şu da var forma iste firmasının sabit kargo ücreti var 15 tl eğer formanın dağıtım işine forum el atmaz daha uygun bir kargo seçeneği sunmazsa forma bize 40 tl ye mal olmuş olacak. Dediğim gibi aslında haklısınız fiyat uygun benim için çokta bir sıkıntı yok aslında ancak birde şu açıdan düşünmek lazım alacağımız forma da bir rapha falan değil yani.

• Beğen
Tepkiler: alpin poyraz
Hayırlı olsun. Güzel haber. İhsan'ı da buradan tebrik ederim gerçekten çok iyi bir tasarımdı. Ankete katılan diğer arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Delta bisiklet dahil emeği geçen herkese teşekkürler. Az bir süre kaldı ama, umarım Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna yetiştirilme imkanı olur.

İhsan beyi tebrik ederim.Diğer tasarımcı arkadaşlara ve emeği geçen tüm herkese ve sponsorumuz Delta Bisiklete teşekkür ederim.

@Sefa.

Bunu bende merak ediyorum Sefa Bey. Tahminimce firma ile görüşüp tasarımda baskı üzerinde sorun çıkarıp çıkarmayacak olan unsurlar sorulup ona göre bazı değişiklikler yapılacak galiba. Bu konu gündeme gelmişti çünkü.

İlk fikri ortaya atandan, konuyu açana, yorumlarını esirgemeyen tüm Bisiklet Forum Ailesine, tasarımcı arkadaşlara,forma fikrinin ilk halinden son haline gelene kadar desteklerini esirgemeyen forum yöneticilerine ve sponsor firmaya teker teker teşşekkürlerimi sunarım.Emeği geçenlere çok teşekkürler.Uzun süre hoşnut biçimde kullanmamız dileğiyle..

Güzel bir forma tasarımı çıktı ortaya. Gönlüm 6 nuamrdan yana idi ancak 5 de gerçekten güzel. Başta Deltaya, daha sonra Forma Tasarımında Emeği geçenlere, son olarak da biz bisikletforum ailesi üyelerine katkıları ve yorumlarından dolayı teşekkürü borç bilirim. Ortaya güzel işler çıkıyor.

Umarım ki her bedende baskı olur ve bir an önce formalarımıza kavuşuruz da bir an önce giyeriz. Sevgiler....

Arkadaşlar revizeden kastımız kesim noktalarını ayarlamak ve logo sıralamasını doğru yapmaktır . Tasarımda bir değişiklik olmayacak. Uzun kolla ilgili çalışmalarımız da devam edecek.

Tüm Bisiklet Forum kullanıcılarına hayırlı olsun, oylarıyla ve mesajlarıyla destek olan forum kullanıcılarına ve projenin başından itibaren desteklerini esirgemeyen Bisiklet Forum yönetimine teşekkürler.
Sabırsızlıkla formayı bekliyoruz, kısa bir zamanda giyebileceğimizi düşünüyorum.

delta bisiklet herkesi ödüllerndirmiş ama sanırım asıl fikir babasını unutmuş ulaş bey, yada bizim bilgimiz yok. arkadaş böyle bir konu gündeme getirmeseydi bu tür bir olaya başlanmamış olacaktı onunda hakkı yenmemeli seçim yapıldığına göre bir arkadaşında belirrttiği gibi renk konusu ne olacak aslında en önemli konu bu herkes donanımı bisikletine göre ayarlıyor. Örnek benim Bisikletim Gri ve gri ile kullanılan bir renk olursa ki; en başından beri bu modelleri beğenmediğimi belirtmiştim , ona rağmen alırım maksat birliktelik olsun diye gri-siyah yada gri-beyaz bir renk mevcut olursa

kazan arkadaşları tebrik ederim... özelliklede konuyu açıp bu güzel formaya kavuşmamızı sağlayan arkadaşıma teşekkür ederim ... formayı da dört gözle bekliyorum şimdiden 2 garanti var ...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri