Scudo Sports

Bisiklet Fiyatlarındaki Düşüş

burada hata varsa yararlanmak doğru olmaz diyerek hepsiburada'yı savunanlar olayı neden iki yönlü düşünmüyor acaba?
hata varsa ve bu hatanın sorumluluğunu almazsa hatası sayesinde kazanç sağlayacaksa eğer kesinlikle müşteriyi savunurum.

herkesten direkt paraları çekip kendi hesaplarına aldılar, iade yapılacak olursa en az 1 hafta süreceğini düşünsek bu arada o parayı elinde tutacak ve faizini kendi kazanacak... o parayı işleme hakkı onda olacak.
siparişi verenler siteden kaynaklı bir hata yüzünden paralarını bu süreçte harcayamayacak, gerekli başka bir şeyi alamayacak.

kredi kartından taksitle alanların "harcanabilir kart limitleri" düşecek, para taksit taksit iade ediliyor taksitli alışverişte...
sizin limitiniz 500'se, 450 liralık bisiklet aldıysanız ilk iadeden sonra 100 lira limitiniz kalacak, ikinci ayda 150...

yani tek seferde çektiği parayı taksit taksit iade edebilecek hepsiburada'yı savunanlar biraz da müşteri odaklı bakmalı, tüketici hakem heyetleri bile sırf bu gibi durumlar yüzünden neredeyse her seferinde tüketici lehine karar verir.
aynı seviyedeki zararlar sıradan bir kişi için büyüktür, milyar dolarlık holdingler için ise sıfıra yakın...

alanlara da umarım gelir, yeni başvurduğum kredi kartım elimde olsa bir tane de ben kesinlikle alırdım ama daha gelmedi... :(

Scudo
Ben alanlardanım, dava açılsa vs kesinlikle tüketici haklı bulunacaktır, marketlerde filan etikette düşük yazıp kasada yüksek olduğunu gördüğümüzde hep ucuz olan fiyattan alıyoruz ama ortada büyük bir para mevcut(en azından benim açımdan, yoksa belki tvlerde birkaç sn reklama o kadar para veriyorlardır). Hepsiburada sevdiğim bir yer, işi nasıl çözecekler merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Hepsiburada sitesinden 100 ve üzeri alışveriş yapmış birisi olarak en fazla hediye çeki verirler diye
düşünüyorum.Önceden rekabet fazla yoktu belki hiçbir şey vermezlerdi ama şimdi n11 ile mücadele
ederken müşteri ilişkilerine çok önem veriyorlar zaten hali hazırda bir çok çek vermişlerdi yine
verirler 50 liralık çek diye tahmin ediyorum.Bu tür durumlarda kredi kartı kullanımı önemli ise taksitli veya
peşin alım yerine havale/eft ödemeyle sipariş vermek daha mantıklı oluyor zaten 2-3 günlük para
gönderme süresi oluyor bu süre içinde durum netleşiyor...Hediye çeki vs vereceklerse bu kişilere
de veriyorlar göndereceklerse bu kişiler de hemen havale/eft yapıyor, taksit ile alıp siparişi iptal edilenler baya pişman kalabilir.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
Ticari amaçla Ghost Race 5000 modelini sipariş eden varsa alabilirim..

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Selçuk KARABULUT

Stok bitti. :D

• Beğen
Tepkiler: Selçuk KARABULUT
@Selçuk KARABULUT

Üzücü olan ne ? Yüzlerce kişi 350 liraya ghost aldı . 1 hafta dahamı yayında olmasını bekliyordunuz :D

@Emre GÜLEN

Aslında üzücü ben yol bisikleti kaçırdım ona yanıyorum mesela. :D

@Berke Kazankaya

Aranıyor mesajlarınızdan belli oluyor :D Bu teslimatlar gerçekleşirse ghost piyasası canlanıcak anlaşılan çünkü toplu alım yapan çok kişi var :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Mustafa T. Erhan
Bence ghost merakından değil uygun fiyatlardan sonuçta bin liraya slx li salcano bile koysalardı yine çok alınırdı. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Bence yüzlerce satış hayâli bir rakam(200'e kadar tamamım). Eminim site her bisiklet için bir stok belirlemiştir(10 adet gibi). Bu sayıdan sonra otomatik olarak "geçici olarak temin edilememektir" ibaresiyle satış sonlandırılıyordur. Satıştaki ghost bisikletlerinin çeşit sayısı da belli. Bu rakamları çarpınca tahmini satış adedi hesaplanabilir. Ghost piyasası nasıl etkilenecek göreceğiz bundan sonra...

@Halil EROĞLU

Kaldırılmadan önce 20 modeli vardı, o zaman 200adet satılmıştır diyebiliriz.

Ben dün baktığımda bazı modellerde 15 adet görünüyordu stok durumu. Piyasa hareketlenir mi yoksa ticari amaçlı alanların iştahı kabarırda yüksek fiyat mı yazarlar birkaç gün içinde belli olur :) Muhtemelen siparişler teslim edilecektir, burada alıcıların herhangi bir kabahati yok ticari olarak.

Vay arkadaş!Neler dönmüş ya.

Acaba Ghost kepenkleri kapattı da "Kapatıyoruz!!!Zararına satışlar başlamıştır!" diye kampanya mı yapıyor :D

Henüz gönderip göndermeyecekleri belli değil ama vicdan hukuku açısından birşeyler yazmak istedim. Ben de dün düşük modellerden birini aldım kredi kartıyla. Kendim için değil ev arkadaşım için aldım. Başkaları gibi abartıp 3-5 tane sipariş edip satma gibi bi amacım yok. Arkadaşımdan da kesinlikle ekstra bir para talep etmeyeceğim. Onun da ilerde bisikleti satacağını sanmıyorum açıkçası. Eğer ufak bir işletme olsaydı, hiç düşünmeden siparişi iptal ederdim. Fakat burada Türkiyenin en zengin firmalarından birinden bahsediyoruz. Onlar için çok ufak bir meblağ bu para. Eğer iptal ederlerse çok üstelemem ama taksit olayı açısından mağdur olacağım gibi. Bir güzellik yaparlar belki :)

• Beğen
Tepkiler: VolkanS
ticari amaçlı cross 1300 yada 1800 alan varsa görüşebiliriz.

Geri