Scudo Sports

Bisiklet ekipmanlarımı değiştireceğim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Çağrı bey,

Herkes yazdığınız cümleleri aynı anlamış da bir siz mi tekrar bakınca yanlış anlıyorsunuz?

Herkes aynı şeyi alıntı yapıyor ve yazılan kelimeler gayet açık seçik bir şekilde maddiyattan bağımsız saf kalite ve performans isteği, bu de en üst performans seviyesi demek. Sonradan kalkıp da "yok bu gereksiz pahalı, yok bu kadar başarılı sisteme gerek yok" gibi söylemlerde bulunduğunuz için tutarsız oluyorsunuz.
Şu haliyle diğer arkadaşların da dediği gibi neye nasıl yardım etsinler???

Scudo
@Çağrı Fatih Yamalı
Inan sizinle tartismak gibi bir niyetim yok ama yine de biz sizli bizli kalalim. Ben sizinle beraber biryerlerde bir sey ictigimi hic hatirlamiyorum.
Yabanci siteler ve yabanci dile gelince, ben bu yorumunuza sadece gülüyorum.
Sizin yasinizda benim oglum var, biraz büyüklerinizle konusurken dikkat ediniz.

Xtr'i falan da sizeden ögrenecek degilim.

Tartışmaya gerek yok arkadaşlar benim adıma Berk girmiş ve biraz uçmuş :( Benim bisikletimin kadrosuna profesyonel parça koyacakmış Onun adına özür diliyorum Iyi forumlar

hesabın asıl sahıbı geldı:):)

....... Bizde bu y.....a INANDIK. Hadi sizin deginiz gibi olsun.

@halil ibrahim duran

"Pardon kuzenim yazmış" şekli yaptı arkadaş.

Dostlar yalancı muamelesi mi yapacaksınız ? Yersen falan ? Ciddi olun biraz . Özür dilemeye de gelmiyor . Kusura bakmayın ama siz bu şekilde kimse ile geçinemezsiniz . Bende forumda adam var sanıyordum . Arkadaşımın hesabım üzerinden konu açması kimin ne olduğunu gösterdi . Herkese iyi günler .

hesabını kimseye emanet etme, genç kardeşim, şu an maytap konusu oluyorsun balki ama hesabını kullanan arkadaş başka kabahat işlese, hakaret etse başına dert alırsın.

madem ciddiyet istiydrsun, en basitiyle uyarayım: şifrelerini namusun gibi sakla, hangi platformda hangi hesap olursa olsun

Arkadaslar bende konu kirliligi olmasin diye buraya yaziyorum. Bende 1990 model dogan araba var buna ust seviye motor sanziman falan takmak istiyorum ferrari porshe motoru gibi. Biliyorum saseye uygun degil ama para problem degil gerekirse saseyide degistiririz. ama buralarda ferrari falan kullancak yol yok zaten fiyatida gereksiz pahali olacak. Ben bi citroen motoru taksam buna nasil olur? bu motora ihtiyacimda var 300 falan basiyorum cok kasiyo stock motor[emoji4]

Kuyuya bir tasta ben attim hadi cikartin arkadaslar[emoji4]

Troll mü deniyordu bu tip mesajlara neydi cikartamadim[emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Berke1999
Canı sıkılan Pisikletçi lerin boş muhabbete konu açması.Maksat rütbe yükselsin :islik:

Sanırım 2 (iki) gün boyunca arkadaşı girmiş bu durumda arkadaşın gece yarısıda sizin evdeki bilgisayarın dan mesaj atmış olamaz öyleyse seçtiğin arkadaşa dikkat et

Yahu ben çalışıyorum ve işten gelince tura çıkıyorum . Buradakilerin çoğunun akıl yaşından şüphe eder oldum . Ne kadar boş insanlarınız siz böyle ! Sadece insanlarla dalga geçmeye çalışıp onların hatalarını alay konusu edip eğlenen boş insanlar topluluğu ! Adam olamamışsınız çoğunuz . Arkadaşımın gereksiz bir konu açması nelere mal olmuş şuraya bak . Hayatımda görüp görebileceğim en saygısız ve en denyo şahıslar burada alay etmeye çalışanlar . Allah başınıza aynısını versin pislik herifler !

Genelde "kuzen lobisi" böyle oyunlar oynardı ama bu sefer "arkadaş lobisi" oynamışsa demek ki :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri