Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dergisi

Scudo
Ankara da yabancı bisiklet dergisi bulabileceğim bir yer var mı?Ve hangi dergileri önerirsiniz? Yada yurtdışından nasıl satın alabilirim?Dergilerin sitelerine bakıyorum sadece yayınlandıkları ülkelere gönderiliyorlar.

ben de tekerlke izinin 1 bölümünü okudum gercekten güzel bir dergi online olması ve ücretsiz ayrı bir mutlu edici bir durum :) Federasyonun dergisini şimdi duydum inşallah devam eder ...

Ben Bicycling ve Velo'yu oneririm. Velo'nun cok guzel teknik testleri oluyor, ruzgar tuneli ve sertlik testi yapabildikleri ekipmanlari var. Bicycling ise cok kapsamli bir sekilde bisiklet gonullulerine hitap ediyor; beslenme, tamir, yaris teknikleri vs vs bilgileri veriyor. Bicycling abonelerine bir ay onceden postaliyor dergilerini, yani Turkiyeye postalasalarda gecikme olmadan eline gelir sanirim.

PDF dosyası halinde indirebileceğiniz birçok outdoor dergisi, road bike and mountain bike , dergisi olan siteler biliyorum (ücretsiz). İsterseniz özelden yollarım hala ilgileniyorsanız. Linki buradan da verebilirim yönetici ok derse. Arada hala indirip okurum ben. Tabii Türkçe değiller.

Geri