Scudo Sports

Bisiklet ayar sehpası

@Musa_06-18 2.si.
1.'de arka aktarıcının önüne sehpanın kendi ayakları denk geliyor. Yapacağınız işe göre kullanışsız olabilir. Hem bisikleti takıp çıkarması da 2.'de daha kolay bir kez ayarlıyorsunuz sadece.

Scudo
@Musa_06-18

Eğer yer sıkıntınız yoksa bunların yerine adam akıllı bir tamir standı alın. Biraz daha fazla ödeyeceksiniz. Her ikisi de uyduruk ve aslında yer sıkıntısı çekenler için avantaj sağlamasının yanında bir esprisi yok. Yukarıdaki iki de bir de çıkar ve eliniz yağ içindeyken bir de onu tekrar takmakla uğraşırsınız. İkincisinde standa yerleştirip pedal çevireyim dediniz mi bisiklet sallanmaya başlıyor. İkisini de kullanan biri olarak bunlara para vermeyin derim.

@alpdeger tek derdim bisikleti zincirini temizleyip tekrar rahatça yağlayabilmek. Yani bir şekilde pedal çevirmem gerekiyor sadece. Bu işi balkonda yapacağımdan ter sıkıntısı var biraz. Siz nasıl bir model önerirsiniz.!

@Bahadır ÖZEL sadece zinciri temizleyip tekrar yağlamak için kullanmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: no76
@Musa_06-18 Bir zamanlar bir evim ve fazladan bir odam varken kendi tamir standımı kendim yapmıştım. Ahşap bir masa yapıp,bu masaya araç arkası taşıma aparatını monte edip bisikleti de ona takıp tamir işlerimi bir güzel hallediyordum. Şimdi benim de yer sıkıntım var ve bunlarla yetinmek zorundayım.
Maddi durumunuz ve yer sıkıntınızın durumuna göre (link) bu üründen alabilirsiniz. Eğer buna imkanım yok eldeki imkanlarla yetinetim diyorsanız daha ucuz yollu bir yöntemden bahsedeyim.
Balkonunuz var ve bu balkonda bir masa bulundurma şansınız var ise masaya şu ağaç sıkıştırmada kullanılan mengenelerden iki tane takın. Buna ekleyeceğiniz iki adet yaklaşık 50-60 cm lik pvc su borusu takın. Su borularının ucuna kadro üst borusunu taktınız mı tamamdır.
Bunların hiçbirine imkan bulamıyorsanız paylaştığınız ürünlerden ikincisini seçmenizi tavsiye ederim. Su borusundan yapanlar da vardı ki hatırladığım kadarıyla forumda çokça paylaşılmıştı.

@Musa_06-18 Ben 2. resimdeki ürünü kullanıyorum. En güzel tarafı bisikletin sağ tarafında elinizin çarpacağı sizi rahatsız edecek herhangi bir şey olmaması. Zincir de temizleseniz başka bir iş de yapsanız daha kullanışlı.

• Beğen
Tepkiler: musaataseven
@Musa_06-18
Bence yeterli yeriniz varsa ikinci seçenek daha makül. Bisiklete daha iyi müdehale edebilirsiniz.Hatta bunların biraz daha iyi modelleri var, bisikleti tutan mengeneli ağzı olanlar var, hem bisiklet daha sabit duruyor onlarda.Bende motor ayaklığı şekilde ayaklık taktım bisiklete. Yol bisikleti olmadığı için bir kaç yüz gram fazla ağırlığı sorun etmedim.Ama gerek yolda gerek evde de olsa vites ayarı vs çok kullanışlı oluyor.Onlarıda bakabilirsiniz.

Burada bahsi geçen Bisiklet standını yeni aldım arkadaşlar, şu an online satışta 90 liraya kadar bulma imkanı var. Ne yalan söyleyeyim, bu kadar faydali ve ekonomik bir çözüm olacağını tahmin etmiyordum. Zincir bakımı, vites ve fren ayarlarınızı çok rahat yapabilirsiniz. Ürün kaliteli ve kullanışlı. Aynı zamanda park standı olarakta kullanabilirsiniz.kurulum ve kullanımı gösteren bir video atıyorum 👍

Bizimkinden sağlam görünüyor👍🥴 Eline sağlık üstad 🤟
Muhtemelen seninkini daha uzun süre kullanırsın, benimki alternatif çözüm. Paylaşım için teşekkürler arkadaşım 👍🏼👍🏼

• Beğen
Tepkiler: no76
Geri