Bisiklet Ayakkabısı

Tepki
6
Bisiklet
Bianchi
Selamlar arkadaşlar uzun süredir dersler nedeni ile forumda yoktum.
Yeni aldığım yani yeni derken 6 aylık bisikletimin arka maşa kırıldı şuan garanti ile cebelleşiyorum lakin şimdi aklımda ayrı bir soru var.
Bisiklet ayakkabıları günlük kulllanıma da uygun mudur . Yani sürdükten sonra mesela okula varınca okulda da rahatca kullanabılırmıyım
Sorum sacma ise şimdiden özür diler, yardımcı olan arkadaslara teşekkürü borç bilirim

Scudo

olympos

Daimi Üye
Tepki
192
İsim
Enes
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
spd ayakkabilardan bahsediyosan, altları sert oluyor zemine basınca biraz ses çıkarıyor ama sorun olacağını sanmam

Ali Burak T.

Aktif Üye
Tepki
204
Bisiklet
Diğer
mtb için alırsan sorun olmuyormuş ama yolbisikleti ayakkabısı alırsan çok kayıyormuş kullanmadığım için bilmiyorum bunlar okuduklarım

ALByROCK

Üye
Tepki
10
İsim
Mert Anıl
Bisiklet
Ghost
Ben rockriderin en düşük modelini kullanıyorum dağ bisikletinde. Düşük fiyatının yanı sıra (50 tlye almıştım) görüntüsünün günlük kullanıma uygun oluşu da işime gelmişti.

Arkadaşlarımın spd ayakkabılarına kıyasla yürürken daha az ses çıkardığını belirtmeliyim.

Rahatça kullanmak kısmı asla normal ayakkabı gibi olmayacaktır ama. Benim ayakkabılar bi 10 dakikalık yürüyüşte bile hissettiriyorlar yürüme aktivitesine olan yabancılıklarını. Özellikle de beton zeminde.

Tepki
6
Bisiklet
Bianchi
Zaten bütün uzun mesafe ulaşımlarım bisiklet ile . Benim yürüyeceğim işte tenefüsler felan