Scudo Sports

Bisiklet ayakkabı ve pedal seçimi

ahmtayd

Forum Demirbaşı
Tepki
308
İsim
Ahmet
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık olarak 240₺ bütçem var. Pedal ve ayakkabı almak istiyorum. Yol bisikleti kullandığım için yol ayakkabıları daha yakın geliyor bana. + - ne olur önerilerinize açığım. Ne tür pedal almalıyım nelere dikkat etmeliyim, bu bütçe ile ayakkabı pedal tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu konuda hemen hemen hiç bilgim yok, Verdiğiniz her bilgi benim için altın değerinde olduğu gibi yanlış bir 240₺ harcamasından da kurtaracaktır. Teşekkürler şimdiden.
Ayrıca örneğin 150₺ lik bir ayakkabı önermişssinizdir; Fakat 170₺ ye çok daha f/p bir ürün vardır bu tip durumlarda bütçemi oynayabilirim biraz. Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler.

Not: amatör seviye kullanıcıyım,
eğer derseniz ki bu fiyata güzel bi kombin yapamazsın, alacakların çok düşük seviye olur bütçeni artırman lazım o zaman biraz daha bekleyeyim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve bua
Scudo
Size GAERNE isimli bisiklet ayakkabısını tavsiye ederim. İtalyan malı. Doğa bisiklet 'in sitesinde ürünleri görmeniz mümkün. Ben 2 sene önce yol bisikleti için almıştım. Ayakkabının performansı gerçekten tatmin edici. En belirgin özelliği, malzeme ve işçilik kalitesi. Ayrıca tabanın esnemezliği çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim, ben siyah renk olanı almıştım çabuk kirlenmesin diye, ama beyaz da alabilirsiniz. Sonuçta önemli olan fiyat+performans.

Bütçenizi biraz aşıyor. Pedalı 2. elde alabilirsiniz.

(link)

Time Xpresso 2 Pedal

@einhander

"...yaklaşık olarak 240₺ bütçem var. Pedal ve ayakkabı almak istiyorum..."

Ayakkabı olarak ne öneriyorsunuz. :)

@osiosborn
@osiosborn

R065 ihtiyacımı karşılar mı acaba ? Yani bütçeyi biraz daha artırsam çok fafkedecek bir şey olur mu ?

@ahmtayd

Hocam linkini verdiğim ayakkabı giriş seviyesinde bir ayakkabı. Zaten profesyonel kullanıcı değilmişsiniz. Bütçenize göre iyi bir alternatif.

SPD ayakkabılar çok pahalı. Pro'lar 600-700TL'lerden başlıyor.

Pedalı 2'el almanızı tavsiye ederim, sıfırı bütçenizi aşacaktır.

Havale ile almak isterseniz 162TL.

@osiosborn merlinde 113 tl olarak gördüm o yuzden yazdım belki satın almak ister.

@osiosborn
Teşekkürler hocam. Peki hangi pedalın ayakkabıya uyumlu olduğunu nasıl anlarım acaba ?

Bu r065 den iyi midir ?
Araştırırken nelere dikkat etmeliyim ?

@ahmtayd

Dediğim gibi bunlar giriş seviyesi ayakkabılar. SPD: Shimano Pedalling Dynamics demek. Shimanonun geliştirdiği birşey.
Yerinizde olsam shimanoyu tercih ederdim. İmkanınız varsa deneyerek alın.

Dolar ve Euro düşse daha ucuza daha kaliteli ürünler alınabilir ama dolar düşecek mi, işte o büyük soru işareti :D Bilemiyorum ama şuanda beklemek doğru gibi geliyor bana...

Pedal önerilerinizi de bekliyorum

Merhaba ,

Bugün Shimano RO65 Yol bisikleti ayakkabısı ve Shimano PD-R540 SPD Pedal aldım. İkisinin uyumluluğu söz konusu olduğundan dolayı bunları tercih ettim ve önerilenler arasında bunlar vardı. Eğer bütçenizi aşarsa ikinci el pedallara da bakabilirsiniz.

@Levent TURHAL
Teşekkür ederim.
Ayrı ayrı fiyatlarını söyleyebilir misiniz acaba ?

@Levent TURHAL
Hocam kal nedir acaba ? Ayakkabıya dahil değil mi

@ahmtayd Ayakkabının altına monte edilen alet mi denir neyse işte :) onunla pedala kitliyorsun kendini. Ayakkabı ile birlikte veren de var vermeyen de. Ben Decathlon'dan aldım Ayakkabıyı yoktu. Pedalı sipariş verdim orada pedala dahildi. :)

@Levent TURHAL
Anladım teşekkür ederim bilgiler için

R065 erdoğanlarda indirime girmişti geçen gün. Peşin 160 küsür tl aklınızda olsun.

@Onur YCL
Evet hocam onu düşünüyorum. Nasıl bir ayakkabı ?

Geri