fatih becerik
Üye
- Tepki
- 0
üstadlarım herkeze hayırlı akşamlar. ben fatih. forumu geçen hafta incelemeye başladım ve artık bi bisiklet almam şart oldu 186 boyunda 95 kiloyum. sakarya adapazarında öğrenciyim. bisiklet kullanma amacım şehir içi kısa mesafe boş zamanlarda şehir turu ve azda olsa toprak köy yollarında doğanın tadını çıkarmak.
max 200 tl bütçeyle tamamen 2ele dönük bi bisiklet arıyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. aslında biraz araştırmam sonucu bütçeme uygun 2.el bikaç bisiklet buldum.
bianchi jump
bianchi luka 24 jant
bianchi scorpion
bunlardan birini yada başka ne tavsiye edebilirsiniz. birde 24 ve 26 jant arasında çok fark varmıdır. açıkçası luka modelini çok beğendim fakat 24 jant olduğu için kararsızım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
max 200 tl bütçeyle tamamen 2ele dönük bi bisiklet arıyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. aslında biraz araştırmam sonucu bütçeme uygun 2.el bikaç bisiklet buldum.
bianchi jump
bianchi luka 24 jant
bianchi scorpion
bunlardan birini yada başka ne tavsiye edebilirsiniz. birde 24 ve 26 jant arasında çok fark varmıdır. açıkçası luka modelini çok beğendim fakat 24 jant olduğu için kararsızım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..