merhaba arkadaşlar. 175 cm boyunda 65 kilodayim. Adana'da yaşıyorum. Şehiriçi ulaşım ve arada bir de komşu şehirlere zevk için gidiş geliş yapabileceğim bir bisiklet almayı düşünüyorum. 350-400 lira civarı bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.
dediğim gibi 100-150 lira üste çıkabilir bu fiyat. Ama fiyattan önce hangi tür, hangi marka veya hangi özelliklerde bisiklet alacağıma karar vermek istiyorum ilk mesajda da dediğim gibi çoğunlukla şehir içi ulaşımda, zevk için kullanabileceğim, bana zevkli bir sürüş yaşatacak bir bisiklet almak istiyorum. Ne çok profesyonel olan ve yüksek fiyatli olan ne de çok kelepir bir bisiklet olsun istemiyorum
500 tl civarında,hem forumda,hem de sahibinden.com'da ikinci el,oldukça temiz gözüken bisikletler var...Sedona,Kron,Trek alt modellerini bu fiyata bulabilirsin(Kron xc 1000,Trek 3700-3900 gibi)
2005 te aldığım Sedona Borla' larımızı ( 2 tane var ben ve eşim ) arka göbeklerini değiştirmek suretiyle hala kullanıyoruz.
alabildiğiniz bisiklet en iyi bisiklettir.
Seçeceğiniz şimdiden bisiklet hayırlı olsun.
O fiyata sedona modellerini alabilirsiniz,salcano 303 modellerinede bakmanızı öneririm eğer kaldıysa piyasada Pazarlıkla çok rahat alınabilir diye düşünüyorum.
İki gündür forumu araştırıyorum ve büyük bir çoğunluk sedona borla konusunda referans vermiş. Boyum 174 ve kilom 65. tam olarak hangi kadro boyu(yanlş yazmış olabilirm. teknik olarak yeterli bilgim yok.) bana uygundur. Önümüzdeki haftasonu almayı düşünüyorum da. Kesin olarak kararımı verip nereden alacağım konusunda araştırma yapmak istiyorum. tekrar belirteyim. Büyük çoğunlukla gezmek ve şehiriçi ulaşım için kullanacağım.