Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet almak istiyorum

okanakça

Üye
Tepki
0
İsim
okan
Bisiklet
Salcano
merhaba arkadaşlar salcano ng550 hd 26 bisiklet almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Scudo
14.6 kilogramın biraz yoracağını düşünüyorum.Benzer komponentlere sahip daha hafif bir bisiklet düşünebilirsin.Bütçen en fazla ne kadar acaba ?:)

Bisikleti nerelerde kullanacaksınız, boyunuz kaç? Biraz daha bilgi verebilirseniz çok daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz.

172 cm boyum 80 kg 28 yaşındayım,
bulundugum yer itibariyle asfalt, taşlı yol toprak yol bulunan bir bölgedeyim
bir hevesle başlamaya karar verdim almışken kullanışlı ve işimi görecek bir bisiklet almak istedim ama kararsız kaldım
yaptığım araştırmaya göre salcano ng550 hd 26 modelini 700 tl civarında buldum
bütçem ise 600-700 tl civarında

birde kaç inç kadroya sahip ve kaç jant bisiklet almam lazım

Şehir bisikleti size daha uygun olacaktir city sportlar dusunulebilir

mesela hangi marka hangi model bir bisiklet almalıyım

Ben sizin yerinizde olsam 28 jant hybrid bir şehir bisikleti bakardım. Şu an bakmış olduğunuz model tabiri caizse dağa bayıra vurmalık bir bisiklet. Sizin günlük kullanacağınız yerler asfalt ve hafif arazi koşulları ise dağ bisikletine nazaran daha ince tekerlekleri olan şehir bisikleti daha akıcı ve daha keyif verici olucaktır sizin için.

Carraro Sportive serisine bakabilirsiniz. Özellikle Carraro Sportive 224 tam bir f/p bisikleti.

(link) Şuradan kadro boyunuzu hesaplayabilirsiniz.

kitlenebilir maşa v fren işinizi görecektir lastikleride kaliteli..

2015 Sedona 300-S Şehir Bisikleti Siyah/Mavi

böyle bir model nasıl acaba

link attığım bisikletle hemen hemen aynı sayılır hangisi içine sindiyse onu al sedona daha iyi duruyo yalnız :)

@okanakça
Evet bu model gayet iyi fakat alternatifi çoktur. Bu tarz bir bisiklet işinizi görecektir.

2015 Sedona 300-S Şehir Bisikleti almak istiyorum. 172 cm, 80 kg, 28 yaşındayım asfalt ve stabilize yollar kullanım alanım. Sizce nasıl ya da başka önerilerinz var mı?

Başlık yol, mesaj şehir?

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
öncelikle merhaba arkadaşlar
2015 Sedona 300-S Şehir Bisikleti almaya fikir edindim.
172 cm, 80 kg, 28 yaşındayım asfalt ve stabilize yollar kullanım alanım. Sizce nasıl ya da başka önerilerinz var mı?

kaç jant almalıyım kadro nasıl olmalı

?

Geri