Scudo Sports

Bisiklet Alet Edevatı Seçimi

Tepki
15
Merhabalar.

En geç iki hafta içinde bisiklet alacağım, aklımda birkaç model var hala tam karar veremedim.

Kahramanmaraşta yaşıyorum.

Büyükşehir olduk. Ama şehirde bir tane bisiklet satıcısı yok doğru düzgün.

Bugun Tekzen'e gittim. Liste yaptım kendime onları alacaktım.

Kazık mı yedim bilmiyorum, size sorayım:

+İngiliz Anahtarı 17mm= 3,50 tl

+Tornavida Düz= 2,50 tl

+Tornavida Yıldız=4 tl

+Pense Mini = 6tl

+Alyan Takımı 8li set=7tl

Aldıklarım bunlar.

Ordaki adama sordum bisiklet aletlerini nerden bulurum diye yaza doğru gelir onlar dedi.

Avm de boyner var. Orda bulabilir miyim bisiklet aletlerini?

Son sorum . Carraronun iki modeli arasında kaldım bir de salcanonun bir modeli.

Salcano satıcısı var marasta. Carraronun satıcısı yok servisi var. Ordan temin edebilir miyim bisiklet?

Teşekkürler ..

Scudo
Salih bey gidermisiniz bilmem ama Malatya'da güzel bisikletler satan yerler var sanırım, nerde bilmiyorum ama sahibinden de ilanı vardı sanırım.

@VolkanS

Malatyaya giderim her sene ama bisikleti nasıl getiririm bilmiyorum :)

Otobüsün bagajına sığar ama yerini bilmiyorum

modelleri yazarsanız öneriler gelecektir

bisiklet olarak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilgi alanım mtb idi şehir bisikleti kullanmadığım için öneri yapamıyacağım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=118693 buradan bilgi alabilirsiniz

Carraro sportive 224 modeli tutulan bir modeldi piyasada. Fiyat olarakta ideal bir bisiklet. Alet edevat mevzusunda ise set olarak falan mı almayı düşünüyorsunuz yada parça parça alacaksanız daha ne amayı düşünüyorsunuz. Ayrıca internetten alabilirsiniz belki bazı parçaları decathlon un sitesine bir bakabilirsiniz.

@ömer karan

Parca parca almayi dusunuyorum. Daha alinacak cok sey var 4te birini bile alamadim daha.

O site bence bayagi pahali satiyor tekzen ile karsilastirdim da imkani olan internetten degil de elden almali bence ozellikle tekzen boyner gibi yerlerden.

Carraro 224 :in: iyi bir bisiklet tavsiye ederim ben geçen ay modeller gelmediğinden bekleyemedim , salcano citysport 27vs aldım, ama gözüm carraro 224 de kaldı kadro çok çekici , alet edevat için neden acele ettin bilmiyorum ama , bence alışveriş kısmını yabancı sitelerden yapabilirsin.
Buyincoins.com ve banggood.com hatta türkçe olan lightinthebox.xom a bak çok güzel ürünler var yanlız unutma aksesuar çok para tutuyor. Ben polar bi sweet ve kask aldım sadece 190 tl verdim ki daha çok eksik var:)

Geri