Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiketi Boyadım Yardım !

ozicann26

Üye
Tepki
12
Arkadaşlar Bisikleti 'mi sprey boya ile boyadım hiç güzel olmadı napabilirim tekrar mı boyayayım ?:( :( :(

Eskişehirde fırınlanmış boya nerde bulunur ?

Scudo
ben kaportacıda boyatıyorum cevremdekıler orjinal boya gıbı olmus dıyolar bence kaportacıda boyat 30 tlden fazla verme

İlla kendim boyayacağım dersen boyayı bir güzel kazı.Sonra alta astar at.Astar kuruduktan sonra yeniden boya.Ama boşver onu.Sen en iyisimi kaportacıya götür bisikleti!:)

Yani.Boyatmayacağın yeri götürmen sanki biraz mantıksız gibi demi :D

ilk bisikleti parçalara ayırıp , kadronu boyuyacaksan kadronu alıp. sanayiye gideceksin , kadronu ustaya bırakıp istediğin rengi seçeceksin. işin bitince ücreti verip alacaksın

Sanayi sitesi patron arkadaş söylemiş zaten :D

kardeş sen önce bisikleti komple parçala elinde sadece kadro kalsın daha sonra git hırdavatçıdan zımpara al 150 numara bir tanede 400 numara al 150 numara ile bisikletin boyasını sıyır en sonda 400 numara ile sulu zımpara yap elini kadronun üzerine sürdüğünde prüz olmayacak şekilde yapman yeterli sonra git oto fırından istediğin renk boya al birazda atar al götür kaportaçıya 20 tl ver sana fabrika boyası gibi boyar tam orjinal olur yeterlimi :)

Ozancım bak orhan arkadaşımız demiş sanayi sitesine götür diye.Kendi ilanını doğru dürüst okumadan millete laf söyleme!

• Beğen
Tepkiler: Orhan Yıldırım
Geri