Scudo Sports

Bisan WRC 7900

Hasan ali Gülmez

Aktif Üye
Tepki
37
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar Merhaba.Bizim Bi Abide Bisan WRC 7900 Bisiklet Var.Sana 2200 TL'Ye Bırakırım Dedi Nabıyım İyi Bi Bisiklet Mi ?
Özellikleri
KADRO FRAME:FULL UD-CARBON, SIZE: 17”, 1.29 KG.
ÖN MAŞA FRONT FORK :SR SUNTOUR SF-12 AXON, 1.59 KG.
FURŞ TAKIMI HEAD SET :OVAL HT, INTEGRATED, CARBON
GİDON:3K CARBON
REKORLU BORU STEM:FULL CARBON WRAP
SELE BORUSU SEAT POST:3D FORGED CARBON FIBER
JANT RIM:MAVIC DOUBLE-WALL ALLOY
LASRİK TIRE:26x2.10 MTB MAXXIS / MICHELIN
VİTES SHIFTER:20 VİTES – SHIMANO XTR FULL SET
ZİNCİR CHAIN:SHIMANO
FREN BRAKE :SHIMANO XTR ICE -TECHNOLOGIES HYDRAULIC
DISC BRAKE (CENTERLOCK)
AĞIRLIK WEIGHT :10,35 KG

• Beğen
Tepkiler: pacman
Scudo
Mtb ye gore 10.35 agirlik mukembel diyebilirim ama donanimdan daha iyi arkadaslarin bakmasi lazim :)

Samsung Galaxy S2 Telefonumdan Tapatalk Kullanarak Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Hasan ali Gülmez
Piyasa fiyatı 9000TL olan bir bisiklet için çok iyi fiyat. DİKKAT!...

Abi Benim Çok Hoşuma Gitti Almayı Düşünüyom.Yarın Detaylı İnceliyecem.

Gerci uzerindeki aynakol 2 li sistem, sehur ici binecekseniz onun degismesi iyi olur amm bu haliyle bile fiyatinin ucuzlugu dusundurucu neden 2000 tl cok daha fazlasini eder.

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Vites fren ve masa sadece temiz olmasa bile o bedeli eder zaten.

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: Memin89
@celalettin aktas
O bisikleti alıp şehirde sürmek demek. İşe gidip gelmek için hummer almak gibi bir şey :) Ayrıca fiyatta yanlışlık olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Tunahan KORKUT
Valla emre bey mtbleri kacimiz arazide kullaniyoruz ki ayrica 3 lu bir aynakolla segir icinde gayette sorunsuz gider 10kg nede olsa

Hayirlisi olsun

@celalettin aktas

Ben mtb ler için söylememiştim onu o donanımda bir bisiklet için söylemiştim.

• Beğen
Emre bey donanim olarak mevcur mtb lersen daha hafif ve akici bir makineden bahsediyoruz. Disli tekerin hantalligina sozum yok beni basinda da ayni sorun var, ama aynakol degisimi ile orta yolu bulur

@celalettin aktas

Bu bisiklet şehirde zaten rahat gider benim anlatmak istediğim o değildi. Arazi donanımı için fark ödediğiniz bisikleti neden şehirleştirmek için para harcıyorsunuz :)

@Emre GÜLEN

Anladim tabi orasida ayri bir konu :) ama arazi donanimida olsa, cok cazip bir fiyat var ortada. Bunuda her turlu degerlendirmek lazim. Bedava sirke baldan tatlidir :)

Bence bu isin icinde bi is var, bu bisikletin yeni fiyati 12000tl'nin üzerinde ((link)) durp dururken adam bunu neden 2000TL'ye satsinki. Parca parca satsa bile cok daha fazlasini alir.
Bana bu olaya pek inandirici gelmedi, kusura bakmayin. Üzerindeki aynakolun fiyati sadece 1500TL'ye yakin.

• Beğen
Geri