Bisikletimin her yerinin her ayarınının bozulmasından sonra şu 2yıl beni idare edecek bir bisiklet arayışımda aklıma geldi.Acaba bu bisikletin şimdi sıfırları var onlardan alıp şöyle 150-200km'lik turlara çıkılırmı?Çıkılırsa ne kadar masraf ister sizce?
Çok eskiden ben o bisikletle 60 km lik bir tura çıkmıştım. Yokuşlarda ciddi anlamda sorun yaşarsınız. Çıkacağınız rota sadece düzlükse bir sorun yaşamazsınız biraz nostalji olur. Vitessiz olmasının bir dez avantajı olması işinizi biraz zorlaştırır. Bu bisikletler yük amaçlı yapılmış bisikletlerdir.
geçen sene yaklaşık 40 km'lik bir tur yapmıştım, yol pek düz sayılmazdı, en ufak eğimde dizlere çok fazla yük bindirdiğinden sorun yaşadım. 125km bu bisiklet için çok ciddi mesafe, ben pek tavsiye etmem açıkcası.
Aslında ben planlarımı iki sene sonrasına Surly toplamak üzere kuruyordu lakin dün bisikletin fren yeri koptu öncedende birçok yeri hasar görmüştü şimdi götürsem bisikletçiye bana en azından 70liralık bir hesap çıkartacak.Bende onun yerine beni 2yıl idare edecek bir bisikletim bakim diye düşündüm aklıma bu geldi dedim bir sorim forum'a neler diyecekler.Müteşşekirim