Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Mustang Yol Bisikletim

Tepki
38
Bisan Mustang yol bisikleti, ikinci el olarak aldım kaç yıllık olduğunu bilmiyorum kondisyonu gayet iyi.Kadrosunda izmir üretim damgası var uzun süre kullanılmamış,yağlayıp bakım yaptığımda daha iyi olacak şimdilik sadece gidon bandı sarabildim yakında daha farklı fotoğraflarını buraya ekleyeceğim.
27" jantları var çok eskiden kullanılan boyut, lastik bulmak zor olacak.

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/4/214.jpg

Scudo
İlk yorum benden güzel parça bence cok tatlı duruyor..
Yalnız sormak ıstedıgım bısey var kac kılo bu canavar?!

Ayak sırıtıyor biraz :D
Onun haricinde hiçbir şey yok.:D
Gayet hoş ve güzel duruyor.Bence 28 cme uyum yapıyorsa bisikleti 28 janta çevirin derim ben:D

• Beğen
Tepkiler: emin öztürk1
Gerçek bisiklet işte budur.Sizi kendine aşık edebilir.

Klasiğin havası bile birbaşka oluyor.
Bol pedallamalar.

güzel bisiklet hayırlı olsun

@alıyılmaz

Kadro çelik, gidon ve jantlarda çelik olunca haliyle bayağı ağır (sanırım 13-14kg) ama kendi kilom az olduğu için kilo benim için çok sorun değil, düz yolda sorun olmuyor ama yokuşlarda büyük ruble oranları olduğu için çok zorluyor ön dişlide ilk yaprağı değiştirebilirim ileride, jant ve gidonu da değiştirirsem 2 kg atabilirim diye tahmin ediyorum.(ayaklığı da atmak lazım haklısınız)

Yorumlar için herkese teşekkür ederim, iyi günler.

Benim de vardı bir zamanlar buna bernzer. Gidip ölü eşek fiyatına satmıştım. Şimdi ise yanıyorum. :)
Çok güzel bir bisiklet. Muhtemelen siz de çok uygun bir fiyata almışsınızdır diye dülşünüyorum.
Güle güle kullanın. :)

yaşatılır bisiklet satmayın vermeyin güzel birşey çıkar ortaya

çok klasik görünüyor.mtb nin yanında bir tane yol bisikleti şart.şu estetiğe bakarmısınız

incebi stili var mustangin anlamını biliyosundur o bisiklet eskılerin yol canavarı güle güle kullan, iyi sürüşler :D

Bende de bir Peugeot var anlayabiliyorum sizi masraf gerektiriyor ama hakkını fazlasıyla veriyor en azından tarih kokuyor :in:

aynısının açık mavisini kullandım bir kaç ay. jantlar ve lastikler çok kırlıgandır dikkatli kullanmalısın. (ben kısa süre içinde jant-tel-göbek ve lastikleri yenilemeye gitmiştim). vites değiştirmesi benzerlerine göre kolaydır ve vitesi bana hiç sorun çıkarmamıştı. bir kaç pedalda saatte 45 km'ye ulaşabilen narin bir klasik. uzun yolculuklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: emin öztürk1
Geri