Scudo Sports

Bisan Apennin Kullanıcıları buraya (Bütün kullanıcılar bakabilir:)

İbrahim Ozan

Daimi Üye
Tepki
314
apenninden Memnun olmayan varmı Bir bisiklet sürüşünde insana bu kadar mı zevk verir yada banamı öle geliyor içimde tutamıyorum artık BiriLeri bişiler yazsın içim içimi yiyor Sabah olunca 4 gözLe aksam olmasını bekliorum Yemek Yiyip hemen bisiklet üzerine geçiyorum Acaba Herkez böylemi ....

Yeni Bisikletimi Seviyorum

Scudo
yorumlarınız için tesekkürler istanbulda çalişiyorum oraya bile götürmeye düşünüyorum :) o kadar seviyorum arkadaslar yorumlar için tesekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
dostum darıca'da offroad yapabılcegımız guzel yerler varmıs dıye duydum bı bılgın varmı bole bol camurlusundan yapalım :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
tam yeri arkadaslar Darıca eskihisar önerebilirim yada Aslan çimento orası birazdaha riskli Dinamit felan Patlatıyolar... yarın detaylı bir bilgi verebilirim yarın İş var aksam olmasını ipLe çekiyorum iyi geceler...

sen bisikletini yanından ayırma bisiklete ne kadar iyi bakarsan oda sana karşılığını vereceğinden emin ol bol pedallamalar

Ben bu hastalığı biliyorum aşırı dozda bisiklet sevgisi , bu hastalığa yakalanan bidaha kurtulamıyor:D Bu arada murat abi yarın onur ile geliyosunuz dimi

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
6 senedir apeninin var, 3 senedir yoğun yolda kullandım ve 4-5 aydır belgrad ormanı gibi arazi şartlarında kullanıyorum. Artık bisikletin limiti göründü. Çamurdaki performans düşük, frenler bir süre sonra tutmaz oluyor, çalı çırpı birikiyor, 140 euroluk lastik almadan çamurda gitmek mümkün değil. Türkiye de yapılmış iyi bisikletlerden ama abartılacak bir durum yok, performans gerekince Apeninden kurtulmak gerekiyor. Yok için Scott sub 10 aldım, apeninden inip scott a binince (700 cc lastik ve 28 jant) kağnıdan inip maserati ye binmiş gibi hissediyorum. Birinin ortalama hızı 20 ise diğeri 27 gidiyor. Duygusal davranmayın kısacası

@canelmas

ahh ahh :) öyle demeyelim Yol arkadaşim ben daha İyisini Alana kadar şimdilik bu benim için iyi güzel bir makina

sahsen ben eski bir Bisan apennin kullanicisi ve de asigiyim
soylediginize kesinlike katiliyorum bencede bisan Apennin gibi baska bi bisiklet bulmak zordur sadece kadro boyu yuksek uretilmis standart yani zannedersem 19 inc filandi ama gercekten yol tutusu guzel bi bisikletti ozellikle amortisorune bayiliyordum ben hatta havayi kapatip iicne yay yaptirtmistim ki o zman kaldirimlardan ucabiliyordum ne gunlerdi heyyy

Geri