Scudo Sports

Bisan 5850 HD

Tepki
0
Bisiklet
Bisan
Arkadaşlar bisikleti çocukluk yıllarımda kullanmıştım en son ve tekrar bie bisiklet almaya karar verdim Bisan 5850hd modelini düşünüyorum siz ne dersiniz. Teşekkürler.

Ürün Hakkında

Kadro :Hydroforming Triple Butted Tube X-7 Alloy,Size:17''
Maşa :SR Suntour 26'' SF11-Xcm
Furş Seti :Neco Semi -Integrated
Fren
:Shımano Full Hydraulic Full Set
Gidon :Magıx 6061 Butted Alloy
Sele Borusu :Magıx 6061 Butted Alloy
Jant : Double-Wall 6061 Alloy
Lastik :CST 26"x2.10 MTB
Vites :27 Vites - Shimano Acera Full Set
Zincir :KMC

(link)

Scudo
özelliklerini yazıp bir iki resim koyarsaniz daha çok ilgi olur konuya ben bile marka modeli kopyalayıp google da aramaya üşendim şu an

MTB almak istediğinizden emin misiniz? Nerede kullanacaksınız bisikleti? Beklentileriniz nelerdir?

@murat budak

boyunuzu sormayı unuttum..

bacak boyu 88 olunca

(link)

mtb de durum bu..

(link) Murat bey madem alacaksınız iyi bir şey alın hemde hafif alın bisanların hepsi kadın ve erkek resmen tank'dır bisiklet'ten çok uzak gereksiz ağırlığa gerek yok linkdeki bisiklete bir bakın asla üzmez sizi..

carraro düşünüyordum Ghost hiç aklım da yoktu , Kafam iyice karıştı :)

murat bey,
doğru kararı siz vereceksiniz, ayrıca burada istediğiniz model hakkında, kullanmış arkadaşlar olabilir, onların yorumları size ışık tutacak, burada ghost ta kullanan var kronda sedona da, carraro da bisan artı bianci ben sadece benim bisiklet hakkında yorum yaparım scott scale 30 karbon ...

Hakılısnız fakat , burada yorum yapan arkadaşlar bir çok markayı denemiş ve eksi ve artıları ile yorum yapacaktır, eğer tek bir bisiklete sahib ve diğer bisikletleri kullanmayan biri sadece kendi bisikleti üzerinden yorum yapması yardımcı olamaz çünkü arasındaki farkı bilemez...
Ben bisan 5850 modelini bize çok yakın bir dükkanda buldum fakat siz deneyimli kişilerden almadan önce bilgi almak istedim
, bu doğrultuda yardımcı oluyorsunuz sonsuz teşekkür ederim . ilk Bsikletim olacağından ayrı bir titizlikle seçmek istiyorum. Teşekkürler.

@murat budak

murat bey merhabalar, hangi bisikleti aldınız merak ettim galiba bisanı almışsınız doğru mudur...

Geri