Scudo Sports

Bir zoom maşa için...

Tepki
24
Bisiklet
Scott
Oversizeydi bisikletime uymuyordu bende aldım elime demir testeresini orjinal gidon borusunu kestim onun yerine dandik maşadan çıkma boruyu taktım.Sağlam görünüyo ama sizce kaynak gerekirmi?(Git başka bitane al demeyin burda yok:D )
(link)
(link)
(link)

Scudo
Tabii ki kaynak gerekir. O şekilde sürmeyi deneme bile. Kaynak bile yapılsa sağlıklı olacağını inanmıyorum. Bu işi sanayide yaptıran veya tornacıda yaptıran kişiler oluyor. Ama Zoom maşanın değmeyeceği kadar masraf etmiş olursun.

Ben zaten öyle dağdan taştan atlamıyorum.:D Tek yapabildiğim hareket ön kaldırma.Yani beni idare etsin yeter.:D

idare etmez, şeytanla dans etmeyin bence

@Candaş Kızıl

izmirde bisikletine uygun maşa bulamıyosan bende sana diyecek laf bulamıyorum.

candaş internetten alışveriş diye bir şey var yapma gözünü seveyim
valla ben güzelbahçedeyim var ise elimden gelebilecek bir şey söyle yapalım

• Beğen
Tepkiler: felis911
Tamam bende biliyorum internetten alışverişi ama ailem karşı:mad:

forum da aranıyor kısmı var oradan ilan açabilirsin yüzlerce insan alışveriş yapıyor burdan
ya da mutlaka git kaynak yaptır
ailen internetten alışverişe karşı olduğu kadar senin hastane masraflarına da karşı çıkacaktır
hadi foruma güvenmiyorsan bir sürü firma var internetten satış yapan ve hepsi güvenilir firmalar.

mahalle bisikletçilerinde illakı bulunur .. benım tavsiyem sabit maşa al zoom alıcağına ıkısıde aynı ısı gorur sabıt yıne daha hafıf olur :D

Yeni maşa alsam kadroya değmez.Ben en iyisi yeni bi bisiklet alayım.son kararım bu.:)

Geri