Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir yumurta cep telefonuyla pişilir mi?

Scudo
Ve ayrıca ölen beyin hücrelerinin de kendini yenilemediğini biliyoruz.

Ölen Hiç bir hücre kendini yenilemez mutlaka bir kısmı eksik kalır ...zaten vucuttaki izlerde bu sebepten ortaya çıkar...

Bu gerçek mi? öyleyse çok korkunç Ama bir sorun var iki telefon yana yana duruyorlar.Bu telefonlar bir birinden çok uzak bir şekilde olduğunde yumurtanın pişeceğini zannetmiyorum

Bu gerçek mi? öyleyse çok korkunç Ama bir sorun var iki telefon yana yana duruyorlar.Bu telefonlar bir birinden çok uzak bir şekilde olduğunde yumurtanın pişeceğini zannetmiyorum

Adamlar da zaten insanın konuştuğu mesafeden pişirmişler ve amaçlarına ulaşmışlar. Benim asıl merak ettiğim uzun mesafelerde de etki ediyor mu?
Hani sigaradaki pasif içicilik gibi cep telefonu da zarar verir mi diğer insanlara. Eğer öyleyse bazı yerlerde yasaklanma durumu doğar belki:D:D :D

ilk kez duydum daha neler duyacaz bakalım gerçi artık herşey zararlı günümüzde ne yapalım :)

telefon girmiş hayatımıza çıkması öyle kolay degil söyle bir örnek vereyim bir polis memurunu belinde tabancasız gezmeye cıkar bakalım kendini ne kadar boş hisseder biz insanlarda öyle olduk artık telefonu evde unutup dısarı cıktıgımız zaman kendimizi ne kadar boş hissetiyoruz

Geri