Zor bir soru .
Riskli ama şöyle bir çözümü var, gerçekten sevimli bir kedi alıp (mümkünse yavru) biraz duygu sömürüsü ile aileni ikna edebilirsin .
Ama dikkatli ol, kediyle beraber geceyi sokakta geçirmenizi istemem ...
bir kedi tutkunu ismim sanırım kediler hakkındaki fikrimi ortaya koyuyordur kedisiz bir hayat olmaz ama bunu aileye anlatmak çok zordur bütün sevimliliğinizi takınıp duygu sömürüsü yapmaktan başka bir şansınız yok sanırım
Yaşam döngüsündeki yerleri bir yana, her hayvan ve bitkinin bu Dünya'yı güzelleştiren bir süs olma fonksiyonu da taşıdığına inanıyorum Şu tiplere bakar mısınız? Süperler...
Kediyi gece gizlice eve sokun ardından ona biraz en iyisinden yiyecek verin ve bol bol sevin ilgi gösterin,sabah oldugunda bütün masumiyetinizle ailenizin karşısına çıkın kediyi kabul etmezlerse kapı önüne koyun kedi siz kapıyı kapamadan yanınıza gelecektir ve tekrar duygu sömürüsüne devam örnek bkz.:"Anne ben onu atsamda o beni bırakmıyor,benim annem bu kadar kötü olamaz."gibi...
işte buda benim kedim
şaka biryana sokak kedisi ben baksam bölemi olur hayvancık. daha fazla yaklaşamadım foto makinem de yoktu tel.de çektim bukadar oldu. http://img84.imageshack.us/img84/1210/piskedirv7.jpg