Scudo Sports

Bir Tuhaf Tur

Bir yandan balkonda manzaraya karşı çayımı yudumlarken bir yandan da bu kısa yazıyı keyifle ve sıkılmadan okudum sevgili adaşım.kayseride de bir arkadaşın var artık.eger bu tarafa gelirsen tanışalım ins.beklerim.0531 660 04 07 numaram.ben de gelecek yıl için uzun bir tur düşünüyorum.mtb den tur bisikletine geçip yaz mevsimini tamamlamak gibi bir hayalim var.görüşmek üzere.bu arada söylemeyi unutmuşum.taaa yıllar önce ben de unutmak için basmıştım ilk pedalima.hergun 3 4 saat aralıksız gezerdim yorgunluktan bayılıp kalayım diye ama sanki goz kapaklarımın ardına saklıymış gibi gözümü yumar yummaz ortaya çıkardı herşey.onu unuttum ama simdi bisiklete sevdalandım.ondan daha vefalı

Scudo
Hocam yüreğiniz çok güzel. Sizin gezi yazilarinizin hepsini okudum okuyorum. Anlatımınız şiir gibi. Sandıklı kısmında gözlerim doldu... Herkesin bir yarası var işte... Hala herşey bitmemişken ve sabahlara kadar keşkeler uykunuzu bölmüyorken mücadele edin. Başımı alıp gidesim var diyorsunuz ya sizin de söylediğiniz gibi sizi o yola çıkaran herşey o başın içinde zaten. Yani kurtuluş yok maalesef...
Henüz birseylerin düzelmesi mümkünse eğer bir adim değil gerekirse bin adim atın. Sevgi eylem gerektirir.

Torunlarına anlatabileceğin ilginç tur ve darbe gecesi hikayesi yaşamışsın. Her şey gönlünce olur umarım...

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Hadi ya

guzel sona yaklasiyo gibi oldu sonra sanki pat diye biri bi kursunla ana karakteri oldurup film bitti gibi oldu. ne oldugunu dahi anlayamadan

• Beğen
Son zamanlarda okuduğum en iyi tur yazısı. Ağzınıza sağlık. Yürekten yazdığınız belli. Yalnız benim hayret ettiğim afyondan didime durmadan nasıl gitmeyi düşündünüz. O biraz tehlikeli olurdu. Denizli didim arası bile bayağı var. Turunuzu tamamlamanız temennisiyle. Bu arada arkadaşınızla barışamamanıza üzüldüm. Her işte vardır bir hayır. Tekrardan teşekkürler.

• Beğen
Bir insanın yolda özellikle bisikletle olduğunda başına gelmesi binde bir bir şey başınıza gelmiş gerçekten çok şanssız bir tur olmuş umarım bir daha ki turunuz çok daha keyifli geçer...

• Beğen
Şimdiye kadar okuduğum en kalbe dokunur tur yazılarından biriydi. İyi ki yola düşmüşsün iyi ki bizimle paylaşmışsın. Yolda karşına hep iyiler çıksın inşallah.

Böylesine bir hikayeyi nefes almadan yarın erken kalkacak bana okuttuğunuz için sizi kınıyorum:koptum:

• Beğen
Kaleminiz guzel yaziyor, yureginize saglik...

• Beğen
Tebrikler. bir günde oldukça iyi mesafe almışsınız tur bisikletiyle.

• Beğen
Hocam, öncelikle tebrikler ve devamında geçmiş olsun.

Turunuz ve performansınız harika. Yazım ve ifade gücünüz ise en az bisiklet üzerindeki performansınıza eşdeğer. Genel olarak turda rastlanabilecek bir çok sorunla karşılaşmamışsınız lakin ülkenin içine eden en acı tecrübeyle yollarda karşı karşıya gelmişsiniz. Umarım bir daha ki turunuzun finali de gönlünüze göre olur. Ha olmaz gene böyle bir terör olayıyla karşılaşırsanız içişleri bakanlığı vasıtasıyla sizin tura çıkmanızın yasaklanmasını sağlarız ona göre. :)

• Beğen
Eline diline sağlık. Bi kafa dengi bulup kandırsaydın bi tık daha keyifli olurdu sanki ama duygulandırdın sağol

• Beğen
Tebrikler... Yazınızı keyifle okudum... Güzel bir tecrübe olmuş... :harika:

• Beğen
Sayın @Ahmetgitar

Dolu dolu yazamadım demişsiniz ya... Yazmışsınız...

Teşekkürler.

Kazasız ve keyifli turlar

five

• Beğen
İyi başlamış, dramatik bitmiş. Mutlu bir bitiş olsaydı keşke. Sağlık olsun...

• Beğen
güzel bir tur programı olmuş keyifle okudum roman gibi. tur yapma isteği oluştu içimde. yazılarının devamını bekliyoruz.

• Beğen
O gece ne döndü hala anlayamıyorum ama darbe olmadığı kesin...Neyse,konumuz bu değil.

Çok tuhaf bir tur olmuş.Konu hiç tahmn etmediğim yerlere gitti...Elinize sağlık...

Anne nihilist baba endişeli,tam tersi olur genelde :D

• Beğen
Geri