Scudo Sports

Bir şeyler yalnış gidiyor...

Harun ÇEVİK

Forum Bağımlısı
Tepki
955
İsim
harun çevik
Bisiklet
Diğer
Az önce telefonun ekranından kafamı kaldırınca birşeyleri yanlış yaptığımı farkettim. Teknoloji bizi oyalarken hayatı eksik yaşıyoruz. Şu manzaranın güzelliğini görmüyoruz. Çocuklarımızın büyüdüğünü görmüyoruz. Birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. Çok şey kaçırıyoruz.

P_20151102_112933.jpg

P_20151102_160113_1.jpg

Scudo
@katran Çok doğru, bir an telefonu elden bırakıp etrafı algılamak maalesef insanı şaşırtır hale geldi. Hava, su, toprak, (tahta da diyelim 4'lü tamamlansın), insanlar neler neler var etrafta.. bizler bilmem kaç inç ekranlarda yaşamaya başladık hayatı.

Katılıyorum.müzik dinlemeyi çok ssverim.bazen yolda yürürken müzik dinlemek yerine doğanın veya şehrin sesini dinlemek daha iyi geliyor.gözlerimizi ve beynimizi de bunlardan mahrum bırakmayalım.

Özellikle İstanbul'da yaşayanlar adına konuşuyorum.Ayvayı yedik. İstanbul'un rüzgarı poyrazdır çünkü.. Sarıyer ve Beykoz ormanlarından alıyoruz bütün oksijeni.. Şimdi oralar da doluyor köprü inşaatı, arkasından gelen yapılaşmalar vs.. Bir de, millet denize hasretken denizi doldurma sevdası nedir arkadaş? Her yer dolgu.. Varsın yol genişlemesin, oraya bisiklet yolu yapılmasın.. Yeterki oynamayın şu bizim doğamızla daha fazla..

telefonu telefon olarak kullanmaya başladığımdan beri boyun ağrılarım geçmeye başladı.

@Yusuf !!WOW!! Hocam symbian diyip kenara atma. Şuanda benim kullandığım windowsphone 8.1 den bile birçok artıları var.istersen yazarım buraya Ne günlerdi donanimhaberde, maxicepte az oyun, program paylaşmamıştırım :)

Yanlış'ı yalnış diye yanlış yazman da yanlış olmuş :)

Derken zaten yazmışlar...

"Yalnız ve yanlış" karışıyor bazen :okyrm:

@katran
Bir şeyler yanlış gidiyor evet :D

Geri