Scudo Sports

Bir Scale10 da Karşıyakadan

abi insanın kanı donuyor bu nasıl bir güzelliktir ya rabbim!

• Beğen
Tepkiler: ozantuna
Scudo
Çok karizmatik!:) Ne de olsa karbon ailesinden;)
Güle güle lastik yakınız!

• Beğen
Allah hayırlısıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin çok güzel bir bisiklet. İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Seledeki uyum güzelde tek sorun kenarları kullandıkça siyahlaşıp soyuluyor Arkadaşlar.Birde fox'un beyazını bulsaydım!

Muhteşem bir bisiklet.Güle güle kullanırsınız inşallah.Allah kazasız sürüşler nasip etsin...

• Beğen
yoruma gerek yok her şey apacık ortada allah nazardan saklasın
güle güle kullan

• Beğen
Daha güzelleri iyileri sizlerin olsun Arkadaşlar teşekkür ederim.bir çok arkadaş Fiyatını yada ne kadara mal olduğunu merak ediyor.Ama Şu kesinki her şey para değil.Örneğin bisikletin tutar olarak hatırı sayılır bir parçası 2 yada 3 haftalık kullanımdan sonra teknik bir nedenle arızalandı ve kullanılmaz bir durum aldı.Parçayı satın aldığım Arkadaşım ürünün durmunu görünce ithalatçı firmaya yollamalıyız ve ondan cevap beklemeliyiz büyük bir ihtimalle yenisi gelir dedi.Benden şimdi kullanamayacakmıyım kelimesini duyar duymaz olurmu öyle şey diyip parçayı söktü,yerine rafından yenisini taktı.Belki birçok satıcı arkadaş bunu yapar belkide bir çoğu yapmaz.beni bir kaç hafta bekletir belki bir kaç ay bekletebilirdi.Bu davranış parayla pulla yapılabilecek elde edilebilecek sahip olunabilecek bir erdem değildir.Bu gerçekten Bisiklet sevgisidir.Bunu belki birçok bisikletçi yapar belki birçoğuda yapmaz;Ama ben böyle bir arkadaşımın dükkanının yaşadığım kentte olduğu için şanslıyım.Tekrar teşekkürler ata bisiklet çalışanları...

@ozantuna

Evet 2008 model bembeya bir Fox gerçekten çok yakışırdı.

Ancak Fox'un beyazını bulsaydım demenize şaşırdım. Aslı Bisiklet'in bütün bayilerinde bu maşadan bulunuyor. Hatta şu anda bir tane de benim yanımda duruyor...:)

• Beğen
Evet berkaycım sizin dükkanda var ama ben baktığımda v fren kulakları vardı.Belki şimdi düz olanıda gelmiştir.Geldiyse değişelimmi?

Çok emeğin var addict seninde şimdi sizinkilerden istiyoum.
CR1 special edition

@ozantuna

Ozan Bey bendekinde V-brake pivotları yok...

Ancak 2008 model olduğu için Terralogic değil malesef. Yalnız rengi bana kalırsa eski modelden çok daha güzel. Bal köpüğü yerine süt beyaz kullanılmış bu sene...

Geri