Scudo Sports

Bir Günde 220 km. -1800 Metreye, Zigana'ya Tırmanış-

@Ender İplikci

Haklısın ama baraj yapamıyoruz, nükleer açamıyoruz, 60 yıldır elektrik satın alıyoruz dış ülkelerden. Adam gibi rüzgar enerjisini, güneş enerjisini bir kullanmayı becerebilsek keşke..

Scudo
O günlerde gelir abi ... Bisikleti degistircekmisin! Aynen dvm mı?

• Beğen
Tepkiler: blaxisss
@SerkanNamazcı
Önümüzdeki 1 sene daha mtb olacak bisikletim. ama artık çok daha uzun mesafeler katedebilmek için yol bisikleti alacağım..

Sevgili kardeşim Karadenizin o güzel coğrafyasında sert tabiatında böyle güzel bir geziyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler.220 Km. çok iyi hatta birçok bisikletçinin düz yolda bile katedemediği bir mesafe:kaldıki sen tek başına dğları devirmişsin çektiğim fotolara dalıp gittim .Emeklerine ,ellerine ,pedallarına sağlık.Paylaşım için tekrar teşekkürler.:in: :in: :in:

• Beğen
Bu arada tekrardan baktım yazılarınaa bende bu parkuru tamamlamak istiyorumm memlekete dönünce ' burası ' Görele Rize ' Görele Samsun yapmak istiyorum 1 Günde!!

• Beğen
Tekrar seninle Gurur duyuyorum Sayın ağbim darısı başıma.

Görele dağ bisikleti kulübü.

• Beğen
tünellerde şansın bol olsun, karanlık tüneldeki köpek gerçekten korkutucu, araç gelse bence daha kötü olurdu. eline sağlık

• Beğen
kardeşim 220 km yapmışsın daha hayıflandın abiyin arabasıyla yaptığın 60 km için öylemi:) demir adam mısın mübarek o ne ya 220 km bi de yokuşlarda iyi yokuş Allah gücünü artırsın ne diyim nasıl dayandın be helal olsun.videoları izleyemedim kardeş hesap silinmiş felan diyor bi bakıver istersen

Gercekten harika bir rota ...
Arkadaşlara hatırlatmak istedim :)

• Beğen
forumdan takip ettiğim kadarıyla karadeniz kralları SEKAN NAMAZCI ve HÜSEYİN ÇELEBİ..sende aynı yolda ilerliyosun tebrikler,evde bilgisayar başında fotolara bakarken turu bende yapmış kadar oldum....:)

güzel tur yalnız sizde dağ bisikletiyle yol yapmışsınız aynı ben gibi yol bisikleti bu turda yorulmamanızı ve daha hızlı gitmenizi sağlardı

• Beğen
Doktor nerelerdesin ???
Hadi çık ortaya da sis dağının tozunu atalım.. :(

Geri