Scudo Sports

Bir çok parça...

Emirhan Gördebil

Daimi Üye
Tepki
72
http://img528.imageshack.us/img528/8896/adszeh2tq8.jpg

Arkadaşlar resimde gördüğünüz parçalar (shimano 7'li vites-fren kolu,amoeba elcik,shimano 7'li ruble ve onunla uyumlu kmc zincir,amoeba borla boğaz,ön-arka far seti,arka göbek,shimano tourney arka aktarıcı,wellago pedal) satılıktır veya elinde işime yarar aksesuar yada donanım olan arkadaşlarla takas yapabilirim.Parçalar sorunsuzdur ve yaklaşık 1 ay kullanılmıştır.Değiştirme sebebim bisikletimi freeride tarzına çeviriyorum yavaş yavaş çıkarttığım parçalarıda satıyorum.İsteyenler özel mesaj yada msn(emirhangordebil@hotmail.com) yoluyla ulaşabilirler.

Scudo
En kısa zaman içersinde Ürün fiyatlarını belirtmeniz gerekmektedir,aksi takdirde konuyu kapatmak zorundayız..Dikkatinize.

Far seti:15 YTL
Elcikler:5 YTL
Pedallar:10 YTL
Ruble ve zincir:20 YTL
Vites-Fren kolları:20 YTL
Arka göbek:10 YTL
Shimano tourney:15 YTL

Pedallar Gürkan arkadaşımız tarafından alınmıştır,güle güle kullanması dileğiyle.Diğer parçalar için ilan hala günceldir.

Arkadaşlar ilan hala güncel.Fiyatlarda bi şekilde anlaşabiliriz aradığınız bir parça varsa.Yada uygun parçalar varsa takasta yapabiliriz.(Kalın freeride için çember,ayna kol,deore fren bacağı,pompa ya ihtiyacım var.)

fren-vites kollarına talibim, elimde sele borusuna takılan aluminyum bagaj var. Takas yapabilirim...

özel mesaj attım, lütfen cevap verri misiniz?

Geri