Scudo Sports

Bir Bmx'cinin yıkıldığı an...

Scudo
valla kardeş ben olsam ikisinede üzülürüm ama genede cana geleceğine mala gelsin derler ye ben o sözü burda kullanmak isterimö yani

bence ayagı felan kırılmamıs çünkü ayakkabısı cıkık fotoda gülümsüyo gibi bişe :):):)

• Beğen
Tepkiler: isakcan
STREET'çilere saygım sonsuz ama FLATLAND bmx ile dans etmek bence, üstelik ne kendine nede bmx'ine zarar vermiyorsun.(Nerde hareket orda bereket).

• Beğen
Tepkiler: timur41
öncelikle geçmiş olsun;street ve old school bencede bmx'e daha da önemlisi sağlığa çok zarar veriyor.Bu yüzden JUST FL@TLAND!!!

Bence tamamen fake yani bisiklet parçalanıp bi kısmı öne bi kısmı arkaya konmuş gibi bir hali var ayakkabı bilerek oraya monte edilmiş gibi ve adamda yere bilerek yatmış gibi. ama gene gercekse helal olsun ama o bunny hop cok yuksek ellerine saglık :)

adam zaten frensiz yah elbette biraz fake war ama adam düşmüş kalkıncada arkadaşı dur anı ölümsüzleştiriyim demiştir :D:D:D

flatlandd tabi gsell dans ediosun hakkıda bn zarar weriom biraz bmxe flat te sen parça yollamasan freecoaster olmazdı wallaaaa_=))

Cemim canın sağ olsun kardeşim. (FLAT yalnızlığını paylaşanlaın dansı).

ya fren e takmışsınızzz fren taksanda önüne bi araba çıkınca yine duramazsın ama street in iyiyse kurtulursun bn öle çokk kurtuldum... ayrıca fotoraftakide fake %100...

bu arada motorlarla kıyaslayalım o kadar frenleri varda noluyoo hergün kazaaaa.....

abii frenleri war kaza diyosunn motor büyükk kullanıcılarıda her zaman her yerde anında frene basamıyo yada frene basınca kayıyo bide motor bisikletten cok daha hızlı gidiyooo

ßnm şuanki ßmxin kırık haaLi bi rampadan uçtm düştm:D

yabancılara bişey olmaz onlar insan değil yaaaa:D

bencede fake resime baksana birde ayakabı çıkmıyorki biz rampada takla atıyoruz daha bir gün ayakkabı çıkmadı maşa kırılıncada çıkmaz herhal ki kırılanı da gördüm bundana daha yüksekte + gidon elinde kalır fırlayıp ora kadar nasıl gelsin bu adam sele ile sürmediğine göre :D:D

Geri