Scudo Sports

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Scudo
--Biz burayı motorunan çığamadık,sen velesbitlen nası çığacan?Heç uğraşma boşuna, töbe çığaman.

--Çıkarız abi dert etme sen :D

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
bana çoğunlukla manyakmısın oğlum gece gece ne bisikleti iki teker şeytan işi gibi saçmalıklar

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
len bunlar deli len olum hiç işiniz gücünüz yokmu sizin :D

@cakhiy

bu sozler aynen bana da soylenıyor :)
sen bunu ne kdara aldın.. aynısından ben de alıcam da (sanırım nıkelajla ılgılı :))
ama bende fıyatı soyleyınce sızınkıler gıbı tepkıler almıyorum :)

ben muğla ve çevresindeki köylerde geziniyorum genellikle.
bu güne kadar bana kimse hello demedi. çocuklar genelde nanik naik yaparak bana selam vermeye çalışıyorlar:) orta yaş ve üzeri ise hep selamın aleyküm der yanlarından geçerken. (bende kafamda kask, gölük eldiven vs, kıyafet ile çıkıyorum) çoğu kayıtsız kalmaz. ama gençler hele benim yaşımdakiler genelde delimi dürttü olum bu ne iş, der gibi bakıyor:)
bir bakkala girsem mutlaka çay ısmarlamak için teklifte bulunurlar. bir ay evvelsinde başımdan geçen bir anektodu da anlatayım.
ben- bisikletimle muğla-akçaova-yeşilova- derken bir yokuştan sonrada yerkesiğe varmak üzereyim
amcanın birisi- ardımdan mobileti ile geliyor yavaş yavaş. o beni görünce biraz gazladı farkındaydım bana yetişebilmek için. laf atacağınıda biliyodum. ilk sözü selamın aleyküm oldu
ben- aleyküm selam dayı
amca- oğlum nerden gelipdurun- nere gidipdurun
ben- dayı muğladan geliyorum yerkesiğe gidiyorum
amca- oğlum muğladan nerden doru geldin
ben- dayı yelişovadan doru geçtim
amca- oğlum nettin sen. irezil omuşundur o yokuşlada nası gelip durunsen
ben- sorma dayı canım çıktı.
amca- olum ge sene bi çay söliyem gavede( kahvehane)
diye sürüp gitti konuşmamız. yerkesiğe kadar birlikte gittik, arada bir depar atıyorum (sprit te deniyoru galiba:) amcaya kendimi kanıtlamak için :)
yurdum insanı, çok seviyorum hepsinide, bu ülkede bu insanımla yaşamak kadar güzel bişey yok. size tavsiyem, her nerde size bir ikramda bulunmak isteyen olursa, bunu kabul edin, inanım hem çok mutlu olacak hemde çok mutlu edeceksiniz.

Bugün Evka-4 yokuşunda yaşadığım bir olay;

Birkaç zibidi genç pick-up kasasına doluşmuşlar ve yokuş aşağı iniyorlardı. Beni görünce birbirlerini dürttükten sonra içlerinden biri avazı çıktığı kadar;

-La herife bak auhauhauha (Pişkin ve iğrenç bir kahkaha efekti...!). (Bu arada forumda erkek zannedilmemden sonra göz göre göre de erkek zannedildik ya...:))

Bu da yetmezmiş gibi, araç benim arkamda kaldıktan sonra aynı ses, aynı tonda;

-Ahuahuahau (Yine aynı pişkin ve iğrenç kahkaha...!) Laaa saçına s.çtımının...! (Bu lafı da erkekte uzun saç gördüklerini zannetmelerine veriyorum :) )

Yurdum insanı...

walla bana sorulan soru ;

1-bırader bı hareket yapsana :D

2-bu bısıklet kac para :)
ama bazen bılgılı olan arkadaslar carbon mu yada dısk frenmı dıye soruyor;)

Sivasın çocuklarının en az %3 ünü oluşturan kesim den;

Aynen yaşanmıştır, hatta arkadaslar arasında bu olaylara "açık öğretim" diye isim taktık.. Sonuçta eğitim yapıyoruz...

O - Hareket yapma la!
Ben - ha?
O - Ne bahıyon laöö!
Ben - de get yav...
O - artizlik yapma lan, dağıtırım
Ben- xxxxxxxxxxx
O - Abi naaptım ben şimdi, niye vuruyon yaa ühüü
Ben - Olum adam olun biraz..
O - Memmeeeeed emanetleri getir laaaa
Ben - canım benim asabımı bozma emanet memanet, git işine yaav
Çocugun abisi - lan "biiiiiiiiip biip bip bip bip biiiiiip biiiiip uleeayyyyn"
Ben - xxxxxxxxx
Çocugun abisi - Abi ne vuruyon yav, yaptıgın işmi şimdi, küçücük çocuga vurmuşsun.. hayır saygı duyuyorum yoksa seni döverimde..
Ben - Sizi bana paraylamı veriyolar, gidin yav anaaa... Tövbe tövbee

vallahi bana söylenenler genelde :
sen delimisin?
yada:
direkt olarak bu deli yaw :D

Halkımız icin bisiklet bir seyler ifade etmiyor onemli olan once ekmek. O yüzden bilinçsiz , bilmiyor. bildirelim falan bu tür laflara gerek yok. Çünkü bildirincede hic birsey fark etmicek.Ama direk dalga unsuru sklide söyleyen varsa gereken yapılcak tabi...

Saygılar

Geri