Scudo Sports

bir bisiklet takımı için sorularım

Tepki
14
İsim
Mehmet
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yerde açtımmı bilmiyorum sorularıma gelicek olursak ben uzun bir zamandan sonra tekrar bisiklete başlamaya karar verdim yaklaşık 6 aydır da bisiklet kullanıyorum şu anda elimde bir MTB bisikletim var onu satıp yerine yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum yaklaşık 4.5 5 aya yakın mtb ile uzun rampalara çıktım ve bacaklarım gerektiği şekilde gelişti sorun şu ki mersinde sınırlı sayıda bisiklet takımı var galiba ama kendimi geliştirebiliceğim derecede bir takım varmı pek emin değilim eğer mersin ve çevresinde ( misal adana, tarsus ) gibi il veya ilçelerde bulunabilecek bir takıma ulaşım sorunum yok bildiğiniz takım var ise yoruma isimlerini ve ulaşabiliceğim iletişim adreslerini yazarsanız sevinirim... herkese iyi pedallar...

Scudo
Merhaba kardeşim. Eğer İstanbulda olsaydın sana yardımcı olabilirdim. Hatta yakında zamanda İstanbu'da bir klüp kurmayı planlıyoruz. Ama ferdi olarak yarışmalara katılıp, bir spor salonunda da antrenmanlarını yaparsan bir çok şey kendiliğinden gelicektir zaten :D

bu bısıklet fedarasyonundan yardım anlamında bisiklet talep etsek karsılarlar mı?

Geri