Scudo Sports

Bir Bisiklet Çaldım..

Kuzey Ege

Forum Bağımlısı
Tepki
10.149
İsim
Murat Gökhan
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Unlu italyan asilli abd'li mafya babasinin bisikletle ilgili bir hikayesi. Daha cocuklugundan ne olacagi belliymis :)
Al Capone demis ki;

"Kucukken hep bir bisikletimin olmasi icin Tanri'ya dua ederdim.
Sonra Tanri'nin calisma prensibinin bu olmadigini anladim ve bir bisiklet caldim.
Sonra gunahlarimi affetmesi icin her gece Tanri'ya dua ettim"

Yarin pazar. Erken kalkin ve surun bombos caddelerde. Bu bahar mevsimini cok arayacagiz.

Scudo
Boş caddelerin sağında solunda arabalar park etmiş duruyorlar. Biz de ortadan pedallarız o halde .p

Ama konu içeriği İstanbul'da beton yığınından başka ne var ki? diye de sordurtmuştur.

Edit: bu sene kış fena şiddetli geçecek diye düşünüyorum. Yani yazının sonundaki baharı çok arayacağız kısmına bütün kalbimle katılıyorum.

@Üye Adı sabah 6-10 arasi pazar gunu istanbulda caddeler bombos.
@Anonim valla hocam memlekete gittik geldik, ayvalar cikiyor, narlar dallardan sarkiyor, kis cok pis gececek :)
Ne de olsa artik eski toprak sayiliriz biz :)

Winter is coming :eek::eek:

Kışın nasil bisiklet surecegim antreman trailerim de yok :krktm:

@Auron Sanchez valla şahsen ben kışı konsolla anlatıyorum tavsiye ederim. Yoksa çekilmiyor Cumartesi Pazar ;)

Ben bisikleti ekimde aldım, sanıyorum ki yazın bisikletle istediğim gibi gezecegim ama iş öyle değilmis. Meğer asıl sezon baharmis. şimdi bunalmadan istediğim gibi sürmeye başladım. Kış gelsin ceketimi giyer çıkarım. Yazın sıcağı ve rüzgarı tam bela. Hoşgeldin sonbahar oh be...

• Beğen
Tepkiler: sspl
valla biz kışın daha çok sürerdik ekipçe. bütün sene yazı bekledik, yaz gelince kimi memleketine gitti, kimi, çok sıcak dedi, kimi izne gitti, bir türlü bir araya gelemedik.
oysa geçen kış buzda bile çıkmıştık. kaşlarımızda buz zerrecikleri oluşmuştu :)

Bahar ve kış mersin de güzel...iyi ki yaz arkada kaldı da rahatladık...öldük bittik o berbat ve yapış yapış sıcaklıktan . Tek sıkıntı okullar da açılmasa...
Tarkan ı andım"telefonlar çalmasa., arkadaşlar aramada... naapardim kim bilir?" :):):)

@Kuzey Ege

Ya ayva demişken nar demişken her ikisi de çok sevdiğim meyvedir. :D Bilhassa ayva yani pazarlara düştü mü bilmiyorum ama düştüğü an almak lazım. :)

@Auron Sanchez

"winter is coming" ya şu söz çok hoşuma gidiyor çok sık kullanıyorum bu aralar :D

Trainer kışın sağlam kilo verdiriyor yani her eve lazım :D

Ayıptır söylemesi bizde winter'a da ayvaya da çok var daha :) tam bisiklet mevsimi geldi, bekleriz buralara.

Aynen öyle, şimdi bisikletin tam zamanı, terleme az, güneş kararında, yollar sakin. Yoğun olmasam her gün yollarda olurdum elbet.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Geri