Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bir bakarmısınız..

kes888

Üye
Tepki
2
iyi akşmlar ben birşey soracağım ben bir mtb almayı düşünüyorum.ilk olarak salcano İmpetus almayı düşünüyordum ama forumda okuduğuma göre frenleri biraz kötüymüş hemen arzalanıyormuş.bir an ondan vazgeçtim salcanoNG 650 veya salcanoASTRO almayı düşündüm.ama NG 650 nin özellikler biraz düşük geldi ama fiyattı ucuz,Astroda biraz pahalı geldi özellikleri tam benim istediğim gibi.almayı düşündüğüm bisikleti toprak,çakıl v.b yerlerde,bisikleti fazla kasmadan kullanacağım.Arada sırada bir kaç hareket yaparım o kadar.Sizce bütçemi aşıp astro yu almaya değermi yada NG 650 veya İmpetus almalımıyım?

yardımlarınızı bekliyorum...

Scudo
Bence hiç Salcano'ya bulaşma.İçinden çıkamassın.Adama maşa gıcırdıyor diyorum öyle olur onlar diyor.Sonunda kendim riske girdim maşayı söktüm ve yağladım.Ses gitti. :D
560 TL verebilirsen kesinlikle Geotech Ascent V öneririm.800 TL'den 560 TL'ye düşmüş.
(link)
Bir Impetus mağduru :))) olarak tavsiyem bu.

Bu bisikletlerden ASTRO sr nin diğerlerinden daha sağlam bir duruşu var ekipmanları daha güzel ancak ben bu fiyatlara ikinci el daha iyi bir bisiklet alabileceğini düşünüyorum

ilk olarak ikinci el düşünmüyorum.bütçem ise 480-530 arası diyebilirim.

SEDONA BORLA

(link)

GEOTECH ASCENT V
(link)

Carraro 419 GRUNGE V-FREN

(link)

Bunlar benim seçtiklerim birbirine çok benzer özellikleri olan bisikletler bence sen göz zevkine uygun olanını seçmeye çalış bu fiyatlara bunlardan çok daha iyi sıfır daha başka bisikletler bulabileceğini düşünmüyorum

• Beğen
Tepkiler: kes888
Geri