Scudo Sports

Bir ANKARA moviesi :7

Scudo
Bu forumda gördüğüm en öğretici paylaşımlardan biri gerçekten kutluyorum, şehir içinde bisiklet kullanımına dönük çoğu şeyi tersinden ancak bu kadar öğretbilirsiniz. Ben de 2 yıldır günlük yaşamda bisiklet kullanıyorum, güvenli sürdüğümü düşünüyordum, bundan sonra daha çok dikkat edeceğim. Simon bolivardan kızılaya 4 dakika çok çok iyi bir zaman. Görüntü müzik çok güzel, daha çok video görüntünü bekliyoruz onun için dikkatli sür:)

• Beğen
Tepkiler: muhammed aydın
Muhammed kardeşim;
"Şehir içinde nasıl bisiklete binilmez" başlıklı bir belgesel için oldukça öğretici oludu.Kendini düşünmediğin ortada.İşin en üzücü yanı da bazı arkadaşların bu paylaşımı faydalı bulmaları.Kötü örnek olmuşsun sevgili kardeşim.Bizler,senin almış olduğun risklerin % 1'ini bile almayan,çok düzgün arkadaşlarımızı toprağa verdik.Tavsiyem odur ki Annene Babana acı ve bu videoyu kaldır.Sizler ülkemizin geleceğisiniz.Sizlere güvenmek ve güvende olduğunuzu bilmek istiyoruz.

kime göre tehlikeli kime göre değil kime göre olumlu kime göre olumsuz bu yoruma açık :)
sosyal mesaj veriyorum : tehlikeli böyle kullanmayın
kişisel görüşüm : bir numarasın arkadaşım ! :)

• Beğen
@SÜLEYMAN_GÜNGÖR

Profilimde mail adresim yazıyor ben özel mesaj ile de attım ......

Konu ile alakasız ancak bugün haberlerde bu alt geçidin kapatılacağını duydum artık geçemeyebilirsiniz buradan :)

• Beğen
Harika, heyşeyi ile güzel bir paylaşım. sürüş stilini de çok beğendim, isteyen eleştirsin ama benim çok hoşuma gitti. Bisiklet demek biraz da adrenalin demek değil mi;)
Bir de bisikletin türü ne? Yol mu, MTB mi?

• Beğen
Geri