@Hasan Çağrı
Hasan hocam,
Aslında ben çok fazla overclock yapmiyorum. Arada bir oyun oynarken makineyi kastiyorum o kadar

Bu arada senin sistem çok hoş görünüyor. Bisiklet deki iddanı PC de de sürdürüyorsun.

Bir ara bende epox dan kasa yapayım dedim ama işte soğutma problemi var, anca senin yaptığın gibi bir su soğutma gerekiyor, gözümde fazla büyüdü vazgeçtim.
Anakart olarak XFX Nvidia 750i kullanıyorum. Neden Nvidia aldın dersen, nvidia ekran kartları nvidia anakartlarla %5 daha hızlı çalışıyorlar

Markaya gelince XFX biliyorsun belkide piyasadaki en baba nvidia ekran kartı üreticisi ve benim anakart onların ilk anakart denemesi idi ama yinede aldım

gerçekten çok kaliteli ve stabil, güney körüsünü iyi soğutursan müthiş bir overclock potansiyeli var.
Lian Li kasa eşimin doğumgünü hediyesi sağolsun. Mükemmel aluminyum işçiliği gerçekten, doğal olarak made in Taiwan

. Zaten artık taiwan malı alu parçalara atlıyorum hemen, geçenlerde KCNC Ti teker mandallarından aldım bide
ya bu arada şu hocam lafını çok sevmiyorum bundan sonra isminle hitap etsem bir problem olur mu ?
Güney