Bİlgİsayardan Cizirti Gelİyor

Bmx_boy!..

Üye
Tepki
13
:eek: Merhabalar, Bilgisayarımdan bazen hafif bir cızırtı sesi geliyor ve o anda oyun biraz duraksıyor. 2-3 saniye sonra toparlıyor. Ses kartım anakatrtan. Bu neden olabilir ? Aynı cızırtıyı bazen de Winamp bir şarkı çalarken Outlook açarken veya Winrar'la büyükçe bir dosya extract ederken de yapıyor. Sistemdeki tüm sürücülerim en güncel versiyonları. Neden oluyor bir türlü anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim. (forumu kirletmemek için başka başlık açmadım benim sorunumdan başka arkadaşlarda olabilir en azından bilği amaçlı) tekrar teşekkurler

Scudo

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.441
Anlaşılan şu ki, bilgisayarın harddiskten swap atarken cızırtı geliyor, fazla bir sorun olacağını sanmıyorum, ayrıca volume çift tıklayıp "mic in", "cd in" ve "line in"
ve kullanmadığın ses kaynaklarını volumlerini mute et, hiss sesi ve cızırtı büyük ölüçede azalacak veya yok olacaktır tahminimce, büyük ihtimalle sağdan soldan harddiskin parazitini alıyor ses kartın...

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan

BF Okuru

Üye
Tepki
46
ekran kartin fanliysa onun fanindan geliyordur pislenmistir yada yaglanmasi gerekiyordu ses geldiginde fan yavasliyordur oyuzdende oyunda kasiliyorsundur sonra fan yeniden hizlaniyo oyunda duzeliyordur cok gordum bolesini yani