Scudo Sports

Bilgisayar açılırken ilginç bir hata

Samet Demirtaş

Daimi Üye
Tepki
77
arkadaşlar bu gün normal açtım bilgisayarı işlerimi hallettim sonra işte şimdi yeniden başlat , daha sonra hatırlat diye bir şey geliyor hepiniz bilirsiniz.şimdi yeniden başlat dedim.sonra bilgisayarı kapadım.1 -2 saat sonra tekrar bilgisayarı açtım tam hoşgeldiniz yazısı çıkınca şuna benzer bir hata geldi '' Asıl kullanıcıya ulaşılamadığından size bir başka kullanıcı verilmiştir yaptıgınız ayarlar kaydedilmeyecektir '' gibi bir hata verdi ve bilgisayarda herşey sıfırlanmış bir şekilde açıldı.bu hata ney asıl kullanıcıya nasıl giricem herşeyim ordaydı sıfırlanmış şimdi.

Scudo
Windows güncellemeleri yüklerken 2. bir hesap açmış olabilir güncelleştirme yüklendikten sonrada kendi hesabınıza erişemez olmuş ve ayaların kaydedilmediği bir hesaba istemeden geçmişsiniz yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
-son yüklenen windows güncelleştirmesini silmek işe yarayabileceği gibi,
-geçici hesabı kaldırmanız sorununuzu giderebilir
-internetten araştırabilirsiniz belki sizin gibi bunu yaşamış kişiler vardır.
inşallah sorununuz halledilir
herkese iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Samet Demirtaş
teşekkürederim.internette araştırma yapmak mümkün olmuyor çünkü bu hatanın bir ismi yok nasıl arıcam bu hatayı hiç bilmiyorum.ama son güncelleştirmeleri kaldırmak veya kullanıcıyı silmek iyi fikir gibi görünüyor.

Burada uzun uzun anlatmış. Şu anda zamanım olmadığından çevirip yazamıyorum. Daha sonra gerekirse elimden geldiğince özetlerim.

(link)

Not: google'da "windows 7 kullanıcı profiline ulaşamıyor" metnini arattım.

• Beğen
Tepkiler: Samet Demirtaş
Geri