Scudo Sports

Bilgilendirme [Argo, Küfür, Hakaret]

Genelde forumda karsilasmadigim durumdur. Bu tip insanlari tespit edip engelledigim icin kafam simdi oldukca rahat.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@selen-oz
Sen binlerce mesaj icinden foruma yeni üye oldugun halde bu konuyu bulup nasil hortlattin cidden muammalı bir durum.

@mariokaldato

Sevgili Mario, senin gibi forumda açtığı konular tadından yenmeyen ve IQ seviyesi standart üstü olan bir kardeşimin bu muammayı çözemiyor olması hayret verici :)

veya şöyle ipucu vereyim? aslında kaşık yok! (Matrix)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
Konu başlıkları geziyorum forumu tanımak için
Demek istediğinizi anladığımı söyleyemem
Senli Benli konusmazsaniz sevinirim

Diğer milletlerin kullandığı forumlar nasıl acaba? Oradaki insanlar da aşırı alıngan mı? O sitelerde de küfür, hakaret ve argodan dem vurulurken insanlar birbirine sarabiliyor mu? Yani becerebiliyorlar mı cidden?

Havalardan böyle oluyo havalardan... Valla bak... Bisikletle çıkamıyo, diline vuruyo. :)

@selen-oz

Burada kimse konuşmaz konuşamaz ses yok bak hep yazılar var. Yazışırız burada.

• Beğen
@Taxonera
Laf söyledi balkabağı :)
Neden böyle saçma sapan konularla kötü esprilerle beni tartışmaya çekmeye çalışıyorsunuz?
Bu forumun adeti bu herhalde :))
Size uymayacagim

@selen-oz
Sakin olun yav siz de denir sen de denir samimi bir kişiyse sen der cok takılmayın bence :)

@MBB
Partimizin adi : ÖAP ( özgür apgereyt partisi)

Bu konu için yazmıyorum. :) Yeni-eski üyeler baştacı. Bu forumda üslup bazen sorun oluyor. :(
Üslup sorunu olduğunu iddia eden kişiler, aslında üslüp sorunu olan kişiler.:eek:
Ama ben bir istisnayım. :koptum:

@Yılmaz Uyar
Saol abi aldim mesaji. Actigim konularda mizah icerikli seyler oldugundan tarzimi elestirip ötekilestirmek isteyenlerde oluyor. Tek renk bi dunyayi kim ister ki . Birakin kardesim buda olsun
Lastigi patlayinca " lastigim patladi" diye konu acan adam benden daha komikken ben bunlari yazilarimda igneliyorsam kime ne zarari var

Elinize sağlık,
Öncelikle şunu belirteyim bu tarz kaliteli bir ortam zor buluruz ve korumalıyız. Bu kalitede bir forumu kaybedeli 13 14 sene oldu ve kazandığım arkadaşlıklarım devam etsede hepimiz özlemekteyiz burayı bulduğum için şanslıyım.

hiç birimiz küfür o da ne yaw diyecek değiliz ama bu kadar yetişkin insanın içinde bile bu tarz kuralların konulmasına sebep veriyosak herkes kendini bir gözden geçirmeli.

bisikletforum' u seviyorum.

• Beğen
En son ikinici el bölümünde yakın zamanda kendi açtığım konuda satacağım şeyi tanıtırken yeni kapanan bi bisikletçiye saydırdığım için ihtar yedim başka ihtar yok çok şükür :) çanakkalede varol diyince herkes küfretmeye başlıyor zaten raad :D

kişi kendine yakışanı düşündüğünü yapar. bunun aile terbiyesi, aldığı eğitim, kültürel birikim gibi bir çok sebebi vardır. yerin önemi olmadığını düşünenlerdenim. arkadaş grubu da olsa başka bir ortam da olsa küfür, argo, hakaret gibi davranışlar bizlere yakışan şeyler değildir. unutulmamalıdır ki bizler ne aldıysak çocuklarımıza ve bizden sonra gelecek nesillere en büyük miras olarak temiz ahlak ve kültürel birikimimizi bırakabiliriz.

Ben bu konuyu bilgilendirme amaçlı açmıştım. Lakin bu konu üzerinden tartışma yürütmek pek bir ilginç. O yüzden herkes aslında kendi yazdığına, üslubuna dikkat ederse forumda problem yaşamaz. Ayrıca yazı ile anlaşmak zordur. O yüzden foruma atılan her mesajda iki kat fazla dikkat etmek gerekiyor. Bazen hepimiz sinirlerimize hakim olamayabiliriz. Geçenlerde ben birine ciddi anlamda saldırgan bir tavır takındım ancak sonuna kadar hak etti ilgili şahıs. Bazen böyle durumlarda olabiliyor. Ben yine diğer arkadaşlarımızdan özür diledim. Sonuçta benim ters konuşmalarımı okumak zorunda değillerdi. Ancak bu forumda kavgadan beslenen, seviyesiz tartışmadan hoşlanan, maksadı sadece muhalefet olup işi düşmanlık yapmak olan insanlar var. O yüzden güzel insanları ayırın ve onlara hak ettiği değeri verin.

@Atilla G.

Benim tespit ettiğim kadarıyla Sram mi Shimano mu konularından kavga çıkmıyor. Genel dünya görüşü, yaşam tarzı gibi konulardan çıkıyor kavgalar.
Halbuki tam tersi olması lazım. Fanatiksen meta konusunda fanatik ol. Dünya görüşünde holigan olunur mu? :)
Hepimizin doğrusu en doğru, herkesin lafı bir hikmet gibi oluyor. Herkes karşı tarafı dinleyeceğine, kendi mesajını, görüşünü iletmeye çalışıyor.
Kimse kendi görüşünü savunmuyor, herkes karşı tarafa hakaret ediyor, kutsalına saldırıyor.

Bir kere hepimiz hüsnü zanna memuruz. Ama nerede? Fikir teatisinde bulunmaya çalışıyoruz.
Karşı taraf yok demagoji yapıyorsun, yok polemik yapıyorsun, yok bilmem ne.
Yani karşı tarafa hem hakaret edeyim, hem etkileyeyim. Bunları artık aileler bile çocuklarına yapmıyor.
Kimse şurada yazılan iki satır ile dünya görüşünü bakış açısını değiştirmez, mesele karşı taraf ne diyor onu anlamaya çalışmak.
Empati yeteneğimizi geliştirmek, acaba haklı olabilir mi sorusunu akla getirmek.
Yoksa ben 40 yaşındayım. Bu yaştan sonra ben fikrimi zor değiştiririm. :)

@selen-oz
bi problemin varsa sikayet et butonunu kullanin isterseniz genelleme yapmayin adalet yerini bulur dikkat cekmeye çalışıyor havasi olusmaya başladı sanki..

Ulu orta köpek diye hitap eden birinden oldukça manidar cümleler.

Geri