hardal
Üye
- Tepki
- 24
- Bisiklet
- Sedona
Selam. Istanbul'da hiçbir yerde bulamadığım için internet üzerinden şehir dışındaki bir Sedona bayisinden demonte bisiklet aldım. Bana en yakın Sedona bayisi Beşiktaş Bike and Outdoor olduğundan montaj için telefon açtım. Bisikleti internetten aldığımı ve montajı için Cuma günü getirmek istediğimi söyledim. Telefonda konuştuğum personel ellerinde bisikletler olduğunu ve Cuma günü bırakırsa öbür haftaiçi Salı-Çarşamba gibi teslim alacağımı söyledi. Ben de telefonda gereksiz bir tartışma içine girmek istemediğimden 'peki iyi çalışmalar' diyip kapattım ve hemen anladım ki şimdi o dükkana gitsem ve kendime bir bisiklet beğenip parasını ödesem neredeyse bir hafta sonra teslim alabiliyorum. Böyle bir gerçeklik olabilir mi? Tabi ki olamaz. Ben bisikleti başka bir bayiden aldım diye kabaca 'sallanmadım, ötekileştirildim'
Ne güzel bir müşteri memnuniyeti örneği değil mi? Nihayetinde yarın Aslı bisiklete bu uygulamanın normal olup olmadığını soracağım. Bu yazıyı bir kurumu karalamak için yazmadım, sadece tecrübemi paylaşmak istedim.