Scudo Sports

Bike and Outdoor Cross Duatlon Yarışı izlenimleriniz ve yarış fotoları burada.

kategorilerde sonuçlarla ilgili bir gelişme oldumuuu,ilk üç'ler hariç :)
sıralama listelerini heyecanla bekliyoruzzzzz :cheer:

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Scudo
Aklıma gelmişken, inişte önümdeki arkadaşa yol verip beni görmeden yola çıkmaya yeltenen arkadaştan özür diliyorum çünkü seslenemeyecek kadar nefes nefese kalmıştım ve az kalsın bu yüzden ona çarpacaktım, son anda önünden geçtim hızlıca. Çarpsaydım onun adına gerçekten çok üzülürdüm..

@hızlı

Bende sabırsızlıkla bekliyorum...

@Sahinoz

Evet bendim , son koşu turunda ben kaybolduktan sonra koşu parkurunu 1.5 kere koştuktan sonra :D yanyana gelmiştik, bir süre beraber koştuk sonra ben atak çekmeye hazırlanırken sen yürümeye başlayınca beni de kalp krizi geçirme tehlikesinden kurtarmış oldun :D

Türkiyede ciddi anlamda yapılan bu tip organizasyonlar eminim dahada artacaktır. Bu organizasyonda emeği geçenlerden önce mimarı BORA TİRKİ yi gönülden alkışlıyorum. Herşeyi ile kusursuz bir yarış oldu eminimki yarışçısı ve seyircisi herkez çok eğlendi. Açık söylemek gerekirse bukadar kısa zamanda,ilk defa yapılan bir yarış disiplini için katılım inanılmazdı. Tabi mtb camiasından birçok arkadaşımızın nezaketende olsa gelip destek vermelerini isterdik. Eminim bu yarış tipi ilerleyen dönemlerde dahada tutacak ve kalabalık bir kitle oluşturacak.
ELİNE SAĞLIK BORA...

Yarış sonuçlarııı!!!!!!:D:D

(link)

4. üüüüümmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oley!:D

@hızlı

http://img514.imageshack.us/img514/7149/sonupostercb7.jpg

Evet,işte size yarışın haberi ve sonuçları.

Evet bendim , son koşu turunda ben kaybolduktan sonra koşu parkurunu 1.5 kere koştuktan sonra yanyana gelmiştik, bir süre beraber koştuk sonra ben atak çekmeye hazırlanırken sen yürümeye başlayınca beni de kalp krizi geçirme tehlikesinden kurtarmış oldun

Vallaha bisiklet etabında yürüdük bari son turda bayılıp rezil olmayalım dedim yürümeye başladım çünkü çok fena boşluk ağrılarının yanında nefes darlığı ve gözlerde kararma gibi birşeyler oldu :)

Aslında kaskımı koşuya girişte farkedip geri dönüp bırakmasaymışım seni de geçecekmişim ama beni geçmeyi bisikletteki performansınla haketmiştin zaten

Bu arada hakikatten 2. organzasyonu da bekliyorum ben hevesimi alamadım, inşallah yeni ve hafif bir bisikletle dönüşüm muhteşem olacak :D

Mert sen de az farkla kaçırmışsın kürsüyü, koşu çalışman lazım sen bana bisiklet çalıştır ben sana koşu :)

@baymineral
aynen berk bende gelmek isterdim.tamda 10 km de formumdayken.ama kocaeliden oraya gitmek.çamur üst başla geri dönmek fikri caydırdı beni.neyse borayı yinede kutlarım organizasyondan ötürü.bizde resimlere bakarız n.palım.

nediyelim hersey guzeldi ( ortam , parkur vs. )

Bence bi dahaki yarışa sporcunun yüzüne bakılarak katogorilere alınmalı...Yani bi' elit adam gelip amatöre girmemeli...şimdi Erol abi yarışa amatör olarak girmeseydi 3 olcaktım ve daha 2. yarışımda kürsü yapıcaktım..moral denen bişe kalmadı vallahi..:(:(

Emin olun bubu sadece kenim için istemiyorum...

Peki adamın tipinden nasıl anlayacaksın kondisyonunu :)

@Sahinoz

Bu kondisyon meselesi, değilki...Erol abiyi herkes tanıyo..adam kaç yarıştır yarışıyo..sadece Erol abi deil..sadece örnek...Yani Erol abiye saygım var sadece yarışa amatör olarak katılması biraz tuhaf oldu...:eek:

Bu arada Redbull'un bi arabası vardı, onu ben önceden beri bilirim bizim sokakta duruyor kimin ki bu araba :)

Herkese Merhaba

Yarış sonrasında size dağıtılan ,Bisiklet ve göğüs numaralarını toplamayı unuttuk.
Sizlerden ricam sizlerde kalan numaraları bize ulaştırsanız,sevinirim.
Daha sonraki organizasyonlarda kullanılacak.

Bakırköy veya Beşiktaş mağazamıza teslim edebilirsiniz.

Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.

ya arkadaşlar ne ödül verildi acaba merak etim hiç bir yazı göremedim yada rastlamadım ödüler ile ilgili:?

1.'ye Scott koşu ayakkabısı ve madalya, 2.3.'ye sade madalya diye biliyorum..

Geri