Öncelikle Bike and Outdoor a, Scott Türkiyeye, Redbull a ve diğer sponsor olan firmalara, organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara, çok iyi sunumu ile ve yarış heyecanını devamlı canlı tutması, sporculara devamlı destek ve motivasyon vermesi ile özel olarak Bora Tirki ye, parkurda destek olan tüm arkadaşlara tek tek teşekkürü bir borç bilirim.
Belki birçoğumuzun ilk kez katıldığı türden bir yarışdı cross duatlon, ben de dahil olmak üzere eminim herkes çok iyi vakit geçirdi, eğlendi ve çok güzel bir ortamda harika bir yarış koşuldu. Yine sporculara ödülleri ve madalyaları hemen takdim edildi, bu açıdan pek ödülsüz geçen sezon yarışlarından sonra çok müteşekkir olduğumu yine belirtmek isterim. Ayrıca sporculara bir çok ikram yapıldı.
Benim gördüğüm tek sorun sanırım işaretleme bir kaç yerde yetersiz kaldı, bir kere koşu parkurunda bir kere de bisiklet parkurunda kayboldum, konuştuğum bir çok arkadaşta kaybolma sorunu yaşadıklarını belirttiler, elbette bu ilk yarışta yaşanan sorun eminim gelecek yarışlarda işaretlemeye daha dikkat gösterilerek giderilecektir.
Onun dışında herşeyden çok memnum kaldığımı, yarışın her saniyesinden de çok zevk aldığımı belirtmek istiyorum. Yarış sonunda eminim herkesin "bir dahaki harika organizasyonları ne zaman olur" diye düşünmekten kendimizi alamadığımız tadı damağımızda kalan süper bir organizasyon oldu.
Teşekkürler Bike And Outdoor
Hakan Yazman