Scudo Sports

Biga - Antalya Bisiklet Turuna Hazırlık - 1. Bölüm Tur Planı Oluşturma

Velespitli Seyyah

Keşfetmek Güzeldir...
Tepki
1.640
İsim
Sabri
Bisiklet
Carraro
Biga - Antalya Bisiklet Turuna Hazırlık - 1. Bölüm Tur Planı Oluşturma

Velespitlli Seyyah'tan herkese merhaba; 9 Şubat 2019 tarihinde çıkmış olduğum ve şuan devam ettiğim Biga - Antalya bisiklet turuna nasıl hazırlandığımı ve neler yaptığımı anlatan video serisinin ilk bölümünde Tur planı nasıl oluşturulur bundan bahsedeceğiz. Video serisinin diğer bölümleri sırasıyla yayınlanacak dostlarım.

1. Bölüm - Tur Planı Oluşturma
  2. Bölüm - Bisikletin Hazırlanması
  3. Bölüm - Ekipman Seçimi
  4. Bölüm - Ağırlık Hesapları
  5. Bölüm - Demo Sürüş

Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Etmeyi Unutmayın :)

?YouTube: (link)

?Facebook:(link)/

?Twitter: (link)

?Instagram:(link)/

?Strava : (link)

Scudo
Şuan turdasınız anladığım kadarıyla, kamp falan mı kurdunuz yoksa otelde falan mısınız?

@Velespitli Seyyah süpersiniz, turu zaten Facebook'tan takip ediyorum ama burada da böyle nitelikli paylaşımlarla sizi görmek güzel. Tur yazısını ve detaylarını da merakla bekliyoruz. Kazasız belasız turlarınız olsun :harika:

@-Skynet-

Yol ne bana ne veriyorsa onu yapıyorum hocam, bazen çadırda bazen evde, bazen hostelde. Ücretsiz şekilde konaklama yapıyorum.

@Anonim

İnstagram dan anlık olarak paylaşım yapıyorum. Teşekkür ederim ?

@Velespitli Seyyah
Akşamları günün içinden ilginç olayların fotosu çekip buraya atabilirseniz bence konu daha çok dikkat çekecektir.:harika: Misal, çadır yanında ateş yanarken anlık foto paylaşımı tarzında. Ha sosyal medyaya atarsınız o ayrı ama ben burası için dedim. :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
instagramdan takip ediyorum dostum seni, çok iyi ilerliyorsun kazasız belasız...

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
Güzel paylaşım.
Benim de tersten yani Antalya Biga şeklinde yeterince vaktim olmadığı için etap etap yapmayı planladığım bir rota.
Takipteyim.
İyi yolculuklar.

tebrik ediyorum.mevsim itibariyle turcular açısından kısır geçen bir zamanda iyi bir iş olmuş,olmakta...

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
@eren konu

Etap etap ta yapılabilir hocam, yollar oldukça güzel.

@cenkpasha

Türkiye 4 mevsim bisikletle tur yapılabilecek bir ülke bence. Bisiklet seven kişiye göre mevsim çok önemli değil ?

Geri