Scudo Sports

Biber gazı kullanan var mı?

@ebubekir sözbir

tabi canııım... bizim insanlar sütten çıkmış ak kaşık... öyle kurallara uygun kendi yolundan giden bisikletlilere bulaşmazlar, yakından geçip taciz etmezler, kafasına muz kabuğu atmazlar falan... neden ihtiyaç duyalım ki biber gazına falan :D

-- ben yanımdan hiç ayırmam ama hiç kullanmak zorunda kalmadım... umarım da kalmam... -- işin hukuki boyutunu bilemicem ama eğer kullanmak zorunda kalırsam da o kısmı düşünüceğimi zannetmiyorum :)

Scudo
Sükunet iyidir. Uzun süredir İstanbul trafiğinde kimseyle dalaşmamak gibi bir tavır geliştirdim. Gayet etkili. Gerek arabayla gerek bisikletle yavaş gitmek birinci kuralım. Bu sayede ortaya çıkabilecek çoğu karşılaşmadan vaktinde fren yaparak kurtuluyorum. Adam beni durdurdu diye de bozulmuyorum. Sonuçta trafikte birileri hata yapacak. O fren de çarpmamam için yapılmış. Bazen her şeye rağmen sıkışma yaşandığında da haklı mıyım haksız mıyım diye düşünmeden ellerimle ve yüz ifademle üzgün olduğumu belirten bir hareket eşliğinde pardon ya da özür dilerim diyorum. Karşıdakinin bu tavır karşısında tavrı şu ânâ kadar hep olumlu oldu. Çok ender olarak kendimi tutamayıp gergin konuştuğum oluyor ama genel tavrım bu. İşe yarıyor.

Benim birine şiddet uygulayarak ispatlayacağım bir şey yok. Kendimi kimseye ceza verecek bir yerde görmüyorum. Muhatabım belasını arıyorsa eğer zaten benden sonra illa ki kendi gibi birine denk gelecektir. Yok eğer o da anlık bir hata yaptı da bu sayede karşı karşıya geldiysek bunun için canının acıması gerekmez.

Alın ve kullanın özellikle bu tipler için güzel bi silah canınız acımadan sopa yada bıçak görmeden kavga sonlanıyor fakat ters şerite yada ara sokaklara başvurun biber gazını kullandıktan sonra muhtemelen 2-3 dk içerisinde takip edecektir. Tecrübeyle sabittir. :)

ben eti ve ülkerin ayı doyuran biskevütlerini kullanıyorum her türlü hayvana karşı etkili

biber gazı kaç para pahalı bişe mi. pahalıysa ben biberle gezip biber atarım napalım param yok benim :D

@chn krmz

Bir ara Ankara da çakmak gazı satan adamın birisinin tezgahında görmüştüm. 10 TL dedi.. :)

@Serkan HODANCI

ayı öldüren gazı da var bazılarına biber gazı etki etmiyor bağısıklık kazanmışlar

@İsa İhsan Akdoğan

Kafayı seni rahatsız etmeye adamış psikopata hiç bir gaz fayda etmez. Bu tür insanlar her zaman olacaktır. Haklısınız..

@İsa İhsan Akdoğan
Kafayı seni rahatsız etmeye adamış psikopata hiç bir gaz fayda etmez. Bu tür insanlar her zaman olacaktır. Haklısınız..

@chn krmz

pahalı diil, en fazla 10 tl... ben hep hepsiburada.com'dan alıyorum... hep derken, yani düzenli olarak almak gerekiyo: )))
çünkü kullanmasak bile ara ara sıkıp çalıştığından emin olmamız gerekyo... deniye deniye bitiyo işte... nihayetinde minnacık tüp...

Geri