thekillingroad
Üye
- Tepki
- 0
Merhabalar
Fiyatı hemen hemen aynı olan bu iki bisiklet arasında hangisini tercih ederdiniz?
Ben bildiğim/bulduğum kadarıyla özelliklerini yazayım.
Bianchi Trophy
(link)
Kadro : Hi-ten
Maşa : Hi-ten 1.1/8"
Jant : 26x1.75 alüminyum 36H SL
Vites : Shimano Toumey TX Series - 21 Vites
Fren : V-Fren alüminyum
Salcano NG600
(link)
Shimano TX 50 21 Vites
26 17.5 Alüminyum Kadro
Zoom Amortisörlü Maşa
Ahead Alüminyum Boğaz
Alüminyum V Fren
Salcano'da alüminyum kadro dediği çok hafif olmasa bile gerçekten farkedilecek bir hafiflik sağlar mı?
Önceki bisikletim olan Bianchi'den ben çok memnundum, burda okuyunca öğrendim Türkiye Bianchi'nin çok ayrı olduğunu. Salcano için neler söyleybilirsiniz? İKi yıl sonra orası çatladı burası patladı gibi bir derdi olmasın istiyorum, yoksa gider carrefour'da 90TL'ye bisiklet alırım
Bir de Salcano (hepsiburada.com'dan alırsam) demonte geliyormuş. Ama www.salko.com.tr'de servis listesi varmış, onlar ücretsiz topluyorlarmış, doğru mudur? En baştan demonte bile olsa kargo ile bisiklet almak doğru mudur?
Bütçem içinde alabileceğim en iyi iki bisiklet bunlar sanırım.
Kullanım şekli genellikle şehiriçinde gezinti türünde olacak ama dağa bayıra da mutlaka girerim ve pek sakınarakta kullanacağımı sanmıyorum. Bir de 90kiloyum
Şimdiden teşekkürler ..
Fiyatı hemen hemen aynı olan bu iki bisiklet arasında hangisini tercih ederdiniz?
Ben bildiğim/bulduğum kadarıyla özelliklerini yazayım.
Bianchi Trophy
(link)
Kadro : Hi-ten
Maşa : Hi-ten 1.1/8"
Jant : 26x1.75 alüminyum 36H SL
Vites : Shimano Toumey TX Series - 21 Vites
Fren : V-Fren alüminyum
Salcano NG600
(link)
Shimano TX 50 21 Vites
26 17.5 Alüminyum Kadro
Zoom Amortisörlü Maşa
Ahead Alüminyum Boğaz
Alüminyum V Fren
Salcano'da alüminyum kadro dediği çok hafif olmasa bile gerçekten farkedilecek bir hafiflik sağlar mı?
Önceki bisikletim olan Bianchi'den ben çok memnundum, burda okuyunca öğrendim Türkiye Bianchi'nin çok ayrı olduğunu. Salcano için neler söyleybilirsiniz? İKi yıl sonra orası çatladı burası patladı gibi bir derdi olmasın istiyorum, yoksa gider carrefour'da 90TL'ye bisiklet alırım
Bir de Salcano (hepsiburada.com'dan alırsam) demonte geliyormuş. Ama www.salko.com.tr'de servis listesi varmış, onlar ücretsiz topluyorlarmış, doğru mudur? En baştan demonte bile olsa kargo ile bisiklet almak doğru mudur?
Bütçem içinde alabileceğim en iyi iki bisiklet bunlar sanırım.
Kullanım şekli genellikle şehiriçinde gezinti türünde olacak ama dağa bayıra da mutlaka girerim ve pek sakınarakta kullanacağımı sanmıyorum. Bir de 90kiloyum
Şimdiden teşekkürler ..