Scudo Sports

Bianchi Speed 1000

Tepki
15
İsim
Sevcan Alkan
Bisiklet
Trek
Merhaba Bianchi Speed 1000 bisikletim var önceden aldığım, dağ bisikletine başlamayı düşünüyorum aynı zamanda işede bisikletle gidip gelicem ama bisikletim pekte iyi birşey değil bisikletin vites,fren sitemimlerini değiştirmeyi düşünüyorum 800-1000TL bütçem var sanırım giriş için Shimano Deore serisi ve diğer parçaları yenileyip kullansam olurmu mantıklımı sizce? normalde 1400TL civarı bir parayı sadece bisiklet için ayırmayı düşünmüştüm ama param yok bu yüzden sıfır bisiklet almaktan var geçtim. ikinci el kısmınada girmek istemiyorum deneyimim yok nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. ne önerirsiniz 800TL bütçem var sizce nasıl yapayım?

EDİT:Arkadaşlar GHOST SE 1150 almaya karar verdim, olurda şimdi alamasam bile sadece aksesuarlarımı alıcam eski bisikletime para harcamaktan vazgeçtim.

Scudo
Eğer 800-1000 tl arası bir bütçeden bahsediyorsanız Speed 1000'e para harcamayın, onun yerine full Deore setli bir bisiklet bakın. Görerek deneyerek aldıktan sonra ikinci elin pek sıkıntısı yok aslında, yine de siz bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SevcanAlkan
Yada 100 200 Tl ye eski kadro bir yol bisikleti toplayabilirsiniz.Bir mtb için deymez bence.

Geri