Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi SLR 100 (2011) Nasıl ?

uğur kocaağa

Daimi Üye
Tepki
188
Arkadaşlar kendi sitesinde pek detaylı açıklama göremedim, ama gerek fiyatı gerekse üzerindeki donanım açısından çok beğendim. Sizce başlıkta yarış bisikleti nasıl ? kaç kilo? Tur bisikleti olarak kullanılırsa performansı nasıl olur ?? ve bu tarz bisikletlere nasıl bagaj monte edilebilir.? Kullanan varsa veya daha önce incelemiş olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

Scudo
Almıyorum sadece araştırıyorum. Ben tur severim. Yani sadece asfalt yol değil. Yeri geldiğinde stabilize yol. Yeri geldiğinde kamplı tur. Ama SLR 100 ü görüntü ve kompenant olarak sevdim. Benim merak ettiklerim bu modellere bagaj nasıl monte edilebilir, Kaç kilo ve en fazla kaç cm lastik takılabilir ?

Bu arada cevabını öğrendim, 10,5 kiloymuş ve yük taşımaya müsait değilmiş. Bagaj monte yerleri mevcut değil yani. .

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
bianchi firması bu sene sadece 54 cm kadroya kadar üretmişler, ben de slr 200 almayı pilanlıyordum fakat hiç de alıncak bir bisiklet deyil.

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
Bu bisiklet benim de çok dikkatimi çekti. Asfaltta günlük kullanım ve yine sadece asfaltta yapılacak turlar için bu bisiklet acaba nasıl olur?

Aslında Slr 100 ve Slr 150 fiyat olarak çok çok uygun bisikletler turcular için bagaj sorunu var. Daha önce Bianchi ye mesajla ulaşıp sormuştum ve yük taşımaya müsait değil denmişti. Şimdi böyle söylenince bagaj monte etmek insanı düşündürüyor. Bianchi SLR 100,150 yada 200 alıp bagaj monte ederek tura çıkanlar varsa buraya yazabilir mi.

bu bisikletler nazik oluyor ama seri bisikletler.bende guipago var yokuşlarda farkı hissediyorsunuz.ama yoldaki herşeyi de hissediyorsunuz

Benimde İlgimi Çekiyor Gerçekten Slr 100 ve 150 İşimide Görür Gibi Geliyor Ama Araştırmaya Devam Ediyorum Hala.... Günlük 50km ve Haftasonları +100kmlik Turlar Yapıorum İşimi Görürmü Acaba Sizce ?

• Beğen
@uğur kocaağa

bagaj olayını enişten yapmıştı retbula bunada yaparsın benım bısıkletımdede yok bagaj yerı yapman gereken bez bantı monte ediceğin yere kalınca sarıcaksın sonra iki tane plastik kelepçe alıcaksın bez bantın üstüne uçlarıda birleştirdikten sonra tamamdır bu kadar vakit bulabilirsem fotoğrafla çekip gösteririm birde bence çok ağır yüklerde lastik ve jantlardan ötürü sorun yaşaya bilirsin

• Beğen
@gokhan erdogan

Dediğin gibi Gökhan Jantlar ve lastiklerden dolayı sorun yaşanabilir ki zaten Bianchi mailime cevap olarak yük taşımaya müsait değil tur bisikleti olarak kullanılmasını tavsiye etmiyoruz yazmıştı. bagak olayını araştırdıktan sonra bahsettiğin gibi ve bir kaç faklı yöntemle monte şeklini öğrenmiş oldum.

@AyberkZeybek

Bana kalsa elime para geçtiği gibi gidip SLR 100 alıcam. Fakat Bianchi firmasına gönderdiğim maile gelen cevap beni düşündürüyor. Diyorlarki yük taşımaya müsait değil , tur amaçlı değil. Yol bisikletidir diye. Hani böyle okuduktan sonra bir şekilde bagaj monte ederimde kadro sağlamlık oranı nedir bilemiyorum adamlar garantisini veremiyorlar tur için oysa benim tur için tam aradığım bisiklet. .

Sanırım bunu bağlantı vs. durumları olmadığı için diyorlardır,ayrıca bu tür bisikletlerde gördüğüm kadarı ile gerek fren yapılarından dolayı, gerekse de arka tekerin kadroya yakınlığından dolayı kalın lastik de takılamıyor.Turdan vazgeçtim, kalın lastik takılabilseydi bende çok istiyordum, bu lastiklerle de pütürlü asfalt da ve bozuk yollarda sarsıntılı olacağı açık olarak gözüküyor.

• Beğen
@Deniz K.

1.25 takılsa yetecek aslında.. 40-45 hava basılmış 1,25 lastik bozuk yolda fazla can sıkmaz gibime geliyor.

Tur Bisikleti alacaksanız, niye sedona 321 veya whistle guipaggo ya bakmıyorsunuz

• Beğen
@Harun Sayı

Sedona 321 klasik oldu herkeste var ve renk tercihleri az. Bu slr 100ü görüntü olarak çok beğendim benim kafamda canlandırdığım tur bisikletine çok yakın bir görüntüsü var tabi tur bisikleti değil:( Sedona 321 için 2012 yi bekliyorum bakalım bir sürpriz olacakmı.:)

Bende görürgörmez aişık oldum diyebilirim.Ama bunu türkiye yollarında kullanırken ne gibi sorun yaratır.Malum yamalı eskimiş asvaltlar.

• Beğen
Geri