Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bianchi restorasyonu

murat uludağ

Aktif Üye
Tepki
69
İsim
Murat ULUDAĞ
10 yıllık bir kadroyu kullanarak ilk bisikletim olan bianchiyi ayaklandırdık.

http://img19.imageshack.us/img19/1240/dsci0188.jpg

Fotoğraf bulunamadı.

Scudo
resmi göremiyorum imageshack bloke edilmiş resim diyor :(

Kadroya beyaz boya çok yakışmış.Bence jantlarda beyaz olsaydı çok daha yakışıklı olurdu. ;) İyi günlerde kazasız,belasız kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: murat uludağ
Güzel tebrikleriniz için teşekkür ederim hepinize yeni bir kardeş gelecek yanına inş. ama bununda diri durması beni cesaretlendiriyor yeni maşa gidon boğazı gibi parçalarımız takıldıgında paylaşacağım herkeze teşekkürler..

@cesiceyms

tabiki koyun fikir edinmiş olurlar bu arada şunuda söyliyeyim bisiklet 13 kilo shimano parçalarda mevcut yanlız bi çok kısmı uyduruk markalarla 220TL toplandı jantlar biraz pahalı geldı gerı fıyatlar umudugum gıbıydı

Resimler görünmüyor üye olup upload edersenız sevınırım. :) İyi pedallamalar...

resmi görebildim sonunda:) emeğine sağlık, güzel olmuş. arkadaşın dediği gibi beyaz jant daha şık olurdu bence de. bide çok farklı sticker'lar war onlardan takabilirsin. sıradan sticker'lar takıp bozma ama:D

• Beğen
stickerları araştırıyorum yardımcı olabileceğiniz biryer varsa lütfen paylaşınız...Kadro benimde hoşuma gitti bisiklete beyaz gerçekten yakışıyor....Beyaz jant bulamadım o yüzden yazın müsait olduğum bi zamanda jantlara beyaz fosforlu şerit çekeceğim....Bugün sertaç beyle zoom maşa anlaşmasına girdik maşalar takıldıktan sonra gerekli fotorafları yükleyeceğim.. ilginize teşekkürler... :) bol pedaller.

İyi bir çalışma olmuş.Ellerinize sağlık.Boyası güzel.Toplaması güzel...Tebrik ederim...Bir bisiklet daha küllerinde yeniden doğmuş...

• Beğen
Geri